• Ново
Четка за прах за дизайн на ноктите, Многофункционална Четка За Прах За нокти, Четка За почистване на Четки За Нокти, Четка За Почистване на Нокти, Инструмент За Мани?

Четка за прах за дизайн на ноктите, Многофункционална Четка За Прах За нокти, Четка За почистване на Четки За Нокти, Четка За

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

❤ Може бързо изтриване на прах, частици с нокти, добър помощник на нийл-арта ❤Богат на функции, може да се използва като козметична четка спомага да се нанесе тональ-захар на лицето за създаване на изискан грим. ❤ Отговаря на эргономичному дизайн, дръжката е удобна за захващане и употреба. ❤Нежна четка за коса, сигурна и приятна за кожата, ще ви позволи да се чувствате удобно при употреба. ❤ Лек и малък размер, удобен за съхранение и пренасяне. ❤ Може бързо изтриване на прах, частици с нокти, добър помощник на нийл-арта. ❤Богат на функции, може да се използва като козметична четка спомага да се нанесе тональ-захар на лицето за създаване на изискан грим. ❤ Отговаря на эргономичному дизайн, дръжката е удобна за захващане и употреба. ❤Нежна четка за коса, сигурна и приятна за кожата, ще ви позволи да се чувствате удобно при употреба. ❤ Лек и малък размер, удобен за съхранение и пренасяне.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : с Четка за прах за нокти Материал : Пластикопциональный тип : Вид 01 Оранжева дръжка, тип на 02 дръжката е от розово злато, вид 03 Сребърна дръжка, тип 04 лилаво дръжка, тип 05 розова дръжка съдържание на Пакета : 1 * Четка за прах за нокти.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория