• Ново
Шиен Фен DSFEN, Безлопастной на Шийката на Вентилатор, Персонален USB-Акумулаторен Вентилатор С 4 Степени на Регулиране, Преносим Маточната Вентилатор за улицата, Кухн?

Шиен Фен DSFEN, Безлопастной на Шийката на Вентилатор, Персонален USB-Акумулаторен Вентилатор С 4 Степени на Регулиране,

Rating 
BGN 45.23

Сума
Налично за поръчка

[Увеличен е обемът на въздуха] Маточната фен на нов ъпгрейд, съраунд тип на 360 градуса, вятърът се засилва до 70%, четырехскоростной вятър се регулира, и той може бързо да се охлади в продължение на 3 секунди [Компактен дизайн] Лични шийни фенове тежат около 305 г и са сверхлегкими, което намалява натоварването на шията си.Може да е по-добре прилепва плътно към кожата, ефективно предотвратява подхлъзване, гъвкав и лесно ломающийся, охлаждащ и по-удобен, порт за зареждане на прост и удобен за употреба, както и уникален дизайн осигурява равномерен въздушен поток от лявата и дясната страна. [Освобождаването на ръката] Външен вид удар на фен - това е дизайн на слушалките, модерен и универсален.Когато се използва, без да се притеснявате за това, че косата скрутятся, и освободи ръцете си.Окачен на шийката на вентилатора е с малко тегло, лесен за носене на открито, на закрито, в офиса, фитнес зала, пътуване, нощуване, и така нататък. [Елегантен и готин] Релаксирайте по всяко време и на всяко място, стилна прическа ви кара да изглеждате страхотно.Окачена на шията, подходящ за пътуване в горещо време, ви спестява неудобството от внезапното обливане след това в обществото на много места, това е вашият добър помощник през лятото. [Следпродажбено обслужване] Използвайте маточната вентилатор, охлаждайте през цялото лято.Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас. [Увеличен е обемът на въздуха] Маточната фен на нов ъпгрейд, съраунд тип на 360 градуса, вятърът се засилва до 70%, четырехскоростной вятър се регулира, и той може бързо да се охлади в продължение на 3 секунди. [Компактен дизайн] Лични шийни фенове тежат около 305 г и са сверхлегкими, което намалява натоварването на шията си.Може да е по-добре прилепва плътно към кожата, ефективно предотвратява подхлъзване, гъвкав и лесно ломающийся, охлаждащ и по-удобен, порт за зареждане на прост и удобен за употреба, както и уникален дизайн осигурява равномерен въздушен поток от лявата и дясната страна. [Освобождаването на ръката] Външен вид удар на фен - това е дизайн на слушалките, модерен и универсален.Когато се използва, без да се притеснявате за това, че косата скрутятся, и освободи ръцете си.Окачен на шийката на вентилатора е с малко тегло, лесен за носене на открито, на закрито, в офиса, фитнес зала, пътуване, нощуване, и така нататък.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория