• Ново
Суха сметана за кафе Veemoon Сметана за кафе Стъклена Кана за сметана с Дървена Дръжка Многофункционален Кана за Сметана за Кафе Мляко Опаковка Кафе Сироп Опаковка Ка?

Суха сметана за кафе Veemoon Сметана за кафе Стъклена Кана за сметана с Дървена Дръжка Многофункционален Кана за Сметана

Rating 
BGN 7.83

Сума
Налично за поръчка

Уникална форма на стъклена кана е проста, изысканна и элегантна, и това е добър подарък за приятелиКорпус старателно изгладен, дебели материал, елегантен, с добра консистенция и висока прозрачност.В прозрачна стъклена кана е изработен от висококачествено стъкло и дърво, че е безопасно, vi, Тази стъклена кана е много подходящ за барове, нощни клубове, сватбени партита, годишнини и т., Отлична изработка с обикновен външен вид, осигурява популярността и полезността.Описание Той може не само да се настанят си кафе, мляко, и други напитки, но и да се превърне в прекрасно украшение за всяка плотове на всякакви партита.Идеален за съхранение на сладолед, десерт, сок, салата, бира.Подходящ е за семейни партита, барове и други дейности.Характеристики -Цвят : Различни цветове-Материал : дърво, стъкло Размер : 14,00 X9,00 X7,50 см /5,50 X3,54 X2,95 инча -Целият корпус старателно изгладен, дебели лъскав материал, добра структура и висока прозрачност. -Превъзходно майсторство при простота на изпълнение и външния вид, предлагайки на неговата популярност и полезност. -Уникална форма на стъклена кана е проста, изысканна и элегантна, и това е добър подарък за приятели. -Прозрачна стъклена кана е изработен от висококачествено стъкло и дърво, което е безопасно и . -Този стъклена кана е много подходящ за барове, нощни клубове, сватбени партита, годишнини и т. - Цвят : различни цветове.- Размер : 14x9 виж Предпоставка включва 1 х Стъклена кана.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория