• Ново
Комплект за Откъсване на Спирачките на Ремаркето, Led Комплект за Отделяне на Ремаркето, Тестова Система за Отделяне 12, Универсална поставка за кола (PP)

Комплект за Откъсване на Спирачките на Ремаркето, Led Комплект за Отделяне на Ремаркето, Тестова Система за Отделяне 12, Универсална

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

【Характеристики на продукта】 Този комплект за отделяне на ремаркето осигурява защита при използване на електрически спирачки на ремаркето по време на тегленеКомплект за изключване автоматично активира спирачките на ремаркето, ако вашият автомобил и ремарке отсоединены по време на теглене. 【Led индикатори】 Нашите комплекти за разделяне на ремаркета, оборудвани с led индикатори, които ясно и интуитивно показват състоянието на системата при пълно зареждане, презареждане или подзаряжении, което ви позволява да бъдете информирани за текущото състояние. 【Материал PP】 Нашия комплект за облекчаване на спирачките с ремарке, произведен от висококачествен материал PP, който е устойчив на надраскване и износване, здрав, с висока твърдост, лесно се напуква или деформирана, което осигурява максимална устойчивост. 【Лесна инсталация】 Използвайте вградената батерия, приложено към прицепу, и система от ключове, го очакваха до прицепу и превозното средство, просто и удобно, спестете време и усилия, идеален за подмяна на стария или повреден. 【Висок стандарт】 Този комплект за облекчаване на спирачките с ремарке осигурява максимална защита вътре в зарядното устройство.Професионален процеса на проектиране, тестван за гарантиране на истинската му изпълнение и в потвърждение на това, че всеки проект съответства на високото качество и на високи стандарти, добре изработени и осигурява изключително качество. Намерете сигурна повърхност на ремаркето за инсталиране на преносим комплект. Поставете винтове в предвидени отвори в пластмасова кутия преносим комплект.Използвайте гаечен ключ и бормашина за закрепване на прицепу. След това инсталирайте разъемный ключа към ремаркето е достатъчно близо, за да се кабел можете да свържете към колата. Следвайте "Инструкциите за свързване". Свържете единия син тел за разбиване на тел електрически спирачки, идущему от конектор страна на ремаркето (A-виж схемата на следващата страница). Свържете друг син тел разъединителя до синьо тел (с надпис "Спирачка") от кутията разъединителя (B).(Забележка : син проводник към разъединителе взаимозаменяеми. Свържете белия проводник от разъединителя със съществуващите тел за заземяване на ремаркето или заземлите директно на рамката на ремаркето (C). Свържете черния проводник от разъединителя с 12-вольтовым помощен тел захранване на ремаркето (D).

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория