• Ново
Цифров Набор от Манометров за изпомпване на гуми 0-255 паунда на квадратен инч Въздушен Патрон Аксесоари За Компресор Резолюция на дисплея 0,1 Быстроразъемная Съедин?

Цифров Набор от Манометров за изпомпване на гуми 0-255 паунда на квадратен инч Въздушен Патрон Аксесоари За Компресор Резолюция

Rating 
BGN 15.60

Сума
Налично за поръчка

【Богат на функции дизайн 3 в 1】 е Предназначена за контрол на налягането в гумите; Свързване на въздушна помпа за помпане на гуми; Спускане на въздуха при повишаване на налягането в гумитеСъщо така гуми changer агрегат За помпане на гуми При свързване на въздушен компресор.Дефлаторът на гуми За бързо освобождаване на въздуха от изпращане на гуми с помощта на клапан за изпускане на въздуха. 【Висока точност】 Сензор е изработен от здрава метална конструкция, а запечатани дизайн осигурява точно измерване.При професионално калибриране винаги следете показанията в рамките на 1% от правилното налягане на гумата и разделителна способност 0,1.Без повече Догадки!Точно измерва в обхвата от 0 до 255 паунда на квадратен инч. 【Спестявания на ЗАРЯД на батерията】 Автоматично включване и автоматично изключване след 20 секунди бездействие за запазване на живота на батерията; Вграден клапан за изпускане на въздуха за по-бързо намаляване на налягането в изпращане на гумите. 【СТЯГАНЕ Увеличете скоростта на галон и спестете Пари На Разходите за гориво И износе гуми. 【Богат на функции дизайн 3 в 1】 е Предназначена за контрол на налягането в гумите; Свързване на въздушна помпа за помпане на гуми; Спускане на въздуха при повишаване на налягането в гумите.Също така гуми changer агрегат За помпане на гуми При свързване на въздушен компресор.Дефлаторът на гуми За бързо освобождаване на въздуха от изпращане на гуми с помощта на клапан за изпускане на въздуха. 【Висока точност】 Сензор е изработен от здрава метална конструкция, а запечатани дизайн осигурява точно измерване.При професионално калибриране винаги следете показанията в рамките на 1% от правилното налягане на гумата и разделителна способност 0,1.Без повече Догадки!Точно измерва в обхвата от 0 до 255 паунда на квадратен инч. 【Спестявания на ЗАРЯД на батерията】 Автоматично включване и автоматично изключване след 20 секунди бездействие за запазване на живота на батерията; Вграден клапан за изпускане на въздуха за по-бързо намаляване на налягането в изпращане на гумите. 【СТЯГАНЕ Увеличете скоростта на галон и спестете Пари На Разходите за гориво И износе гуми. "Налягането в гумите с 25% по-ниска от препоръчваната три пъти се увеличава вероятността за катастрофа, а при 25% високо налягане вероятността два пъти по-висока, отколкото при правилно напомпана гума", - според данни на Националната агенция по безопасност на движението по пътищата.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория