• Ново
Комплект за нокти DOITOOL Автомобилен Инструмент 20pcs За Ремонт на гуми на Железни Пирони За Ремонт на автомобилни гуми Комплект Гумени Гвоздеи За Ремонт на гуми от Кау?

Комплект за нокти DOITOOL Автомобилен Инструмент 20pcs За Ремонт на гуми на Железни Пирони За Ремонт на автомобилни гуми

Rating 
BGN 3.76

Сума
Налично за поръчка

Специален дизайн и изящна изработка изпълнение най-добрият заместител на вашето стария счупения.пирон в автобуса.Подходящ за повечето мотори с обикновените колела, като например планински колела, пътни колела, сгъваеми колела и т. пирон в автобуса.Лек и портативен, лесен за управление, нов дизайн, с малки размери и лесна за осъществяване.пирони за ремонт на железни пирони.Изработен от висококачествено желязо и каучук, различен превъзходна здравина и практичност.За Ремонт на гуми с Железни Гвоздеи.Можете да се насладите на каране на мотор, без да се притеснявате за щети, нанесени на вашето пътуване заради разкъсани гуми.За Ремонт на гуми с Железни Гвоздеи.Специален дизайн и изящна изработка изпълнение. най-добрият заместител на вашето стария счупения.пирон в автобуса.Подходящ за повечето мотори с обикновените колела, като например планински колела, пътни колела, сгъваеми колела и т. пирон в автобуса.Лек и портативен, лесен за управление, нов дизайн, с малки размери и лесна за осъществяване.пирони за ремонт на железни пирони.Изработен от висококачествено желязо и каучук, различен превъзходна здравина и практичност.За Ремонт на гуми с Железни Гвоздеи.Можете да се насладите на каране на мотор, без да се притеснявате за щети, нанесени на вашето пътуване заради разкъсани гуми.За Ремонт на гуми с Железни Гвоздеи.Описание 20pcs Железни пирони за ремонт на гуми Комплект гумени гвоздеи за ремонт на автомобилни гуми от Каучук винтове за ремонт на гуми Черно Бърз инструмент Комплект за ремонт на гуми на самообслужване Характеристики на инструмента - Цвят : черен;- Материал : желязо, гума;- Размер : 1, 40 X0, 66 X0,66 см / 0, 55 X0. 26 инча;- Размер : 1. 66 см; Опаковка, включваща 20 х пирони за гуми.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория