• Ново
Креативен Лепкава Cartoony cartoony Кука Delgeo, Свързани с палеца, Без куки, Без да хлътва навиване на кабели Данни, Фиксирани Пискюл за Грим за Кабелна ключ, Грим Шапки, Монти?

Креативен Лепкава Cartoony cartoony Кука Delgeo, Свързани с палеца, Без куки, Без да хлътва навиване на кабели Данни, Фиксирани

Rating 
BGN 7.36

Сума
Налично за поръчка

?【СИЛИКОНОВ МАТЕРИАЛ】 Кука за палеца е изработен от висококачествен мек силиконов материал, безопасно и трайно, за еднократна употребаКреативен и изискан, интересна форма на палеца си, например, красиви дръжки, без остри ръбове, не поцарапают си ръце.Като ви удобство, вие винаги давате на палеца, за да ви развесели. ?【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 Просто свалям гумена кеш фолио и залепете го към гладка стена.Можете да залепите силикон кука за палеца върху всякаква повърхност, без повреди, без остатъци от паста, висока носеща способност, не е нужно да се притеснявате за падане.Той е подходящ за вашия работен плот, санитарен възел и стая за съхранение на багаж. ?【Широко приложение】 Нашия самоклеящийся силикон кука за палеца може да се използва не само като кука за четка за зъби, четка за грим, хавлии, ключове, свещи, кабели, кухненско оборудване, очила, шапки и т., Но и като скоба за кабел, телени скоби за поставяне на свещи, кабели, проводков и други аксесоари. ?【Забележка 】 Моля, вижте магазин, преди пускането на поръчката. компания, специализирана в куки за палеца, използва професионални технологии, и гарантирано качество.А лентата на обратната страна на нашите изделия много лепкава и лесно ще падне.Моля, потърсете магазин, преди пускането на поръчката.Ако купувате в други магазини, ние не предоставяме сервизно обслужване в и не гарантираме за качеството на стоките. ?【ГАРАНЦИЯ за ОПАКОВАНЕ И поддръжка на】 Опаковка : И удовлетворението на клиентите е наш приоритет.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви предложим най-доброто решение. ?【СИЛИКОНОВ МАТЕРИАЛ】 Кука за палеца е изработен от висококачествен мек силиконов материал, безопасно и трайно, за еднократна употреба.Креативен и изискан, интересна форма на палеца си, например, красиви дръжки, без остри ръбове, не поцарапают си ръце.Като ви удобство, вие винаги давате на палеца, за да ви развесели. ?【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 Просто свалям гумена кеш фолио и залепете го към гладка стена.Можете да залепите силикон кука за палеца върху всякаква повърхност, без повреди, без остатъци от паста, висока носеща способност, не е нужно да се притеснявате за падане.Той е подходящ за вашия работен плот, санитарен възел и стая за съхранение на багаж. ?【Широко приложение】 Нашия самоклеящийся силикон кука за палеца може да се използва не само като кука за четка за зъби, четка за грим, хавлии, ключове, свещи, кабели, кухненско оборудване, очила, шапки и т.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория