• Ново
Полилеи KNOXC, 72 W Овални Полилей С възможност за Регулиране на Яркостта на Led Полилей, За Ресторант С възможност за Регулиране на Яркостта на Индивидуалността, Творче?

Полилеи KNOXC, 72 W Овални Полилей С възможност за Регулиране на Яркостта на Led Полилей, За Ресторант С възможност за Регулиране

Rating 
BGN 98.12

Сума
Налично за поръчка

Димиране : чрез удобно дистанционно управление можете да изберете яркост от 10% до 100% в хола и спалнята, в зависимост от вашите нужди, с обхват на цветова температура от 3000 До 6500 К (топло бяло / неутрален / бяло)Напрежение : 85 В-240 ние сме добре, извършваме доставка в съответствие с напрежение в страната. Материал : Led полилей включва енергоспестяващи led лампи с клас на енергийна ефективност a ++. Височината може да се регулира свободно.Икономия на енергия и защита на околната среда. Използването на нашия монтаж на таван лампа ще Ви спести не по-малко от 90% от Вашата сметка за електроенергия. Той не съдържа олово или живак, а също така не съдържа ултравиолетови или инфрачервени лъчи.Моля, бъдете сигурни за закупуване : Ако имате някакви въпроси след получаване на стоката, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви дадем задоволителен отговор и препоръки за работа.Димиране : чрез удобно дистанционно управление можете да изберете яркост от 10% до 100% в хола и спалнята, в зависимост от вашите нужди, с обхват на цветова температура от 3000 До 6500 К (топло бяло / неутрален / бяло).Напрежение : 85 В-240 ние сме добре, извършваме доставка в съответствие с напрежение в страната. Материал : Led полилей включва енергоспестяващи led лампи с клас на енергийна ефективност a ++. Височината може да се регулира свободно.Икономия на енергия и защита на околната среда. Използването на нашия монтаж на таван лампа ще Ви спести не по-малко от 90% от Вашата сметка за електроенергия. Той не съдържа олово или живак, а също така не съдържа ултравиолетови или инфрачервени лъчи.Моля, бъдете сигурни за закупуване : Ако имате някакви въпроси след получаване на стоката, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви дадем задоволителен отговор и препоръки за работа.Тип : Таванна полилей с възможност за регулиране на яркостта Стил осветление : модерен и лесен Напрежение : 85 В-240 v Мощност : 72 W е Лек материал на корпуса : алуминий, акрил Размер на излъчване : 15㎡-30㎡ Цвят осветление : бял, топъл Цвят на корпуса на лампата : черно, кафяво Източник на светлина Мощност : Эталонное изображение Конструкция полилеи : Алуминиева полилей Приложимо място : хол, трапезария, маса за хранене, кухня, стая, коридор, балкон, Кабинетная стая, конферентна зала, Малка всекидневна, детска стая, кабинет, кафене, офис и т.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория