• Ново
SOLUSTRE Печат за Нокти Nail Art Print () на Шаблона на Притежателя Цветен Плоча За Релеф Нокти Калъф Шаблон За печат на Ноктите Чанта За Съхранение на Преносим Притежателя Пл?

SOLUSTRE Печат за Нокти Nail Art Print () на Шаблона на Притежателя Цветен Плоча За Релеф Нокти Калъф Шаблон За печат на Ноктите

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

-Мултифункционална : чанта за съхранение, има 20 офиси, които да отговарят на вашите нужди за съхранение на множество шаблони за нокти-арт - материал : Чанта за шаблони за нокти-арт е направен от добър материал, добро качество на изработка, си е трудно . - : Дизайн с бутони дава възможност за лесно отваряне и затваряне на чанта за съхранение, и в същото време тя играе добра роля. - Умения : Задължителен инструмент за всеки любител на стемпинга нокти, прост и стилен дизайн, функционален. - МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ : чанта за шаблони за нокти-арта може да се използва за съхранение на често използвани картички, като ленти, визитни и лични карти, документи за самоличност и кредитни карти. -Мултифункционална : чанта за съхранение, има 20 офиси, които да отговарят на вашите нужди за съхранение на множество шаблони за нокти-арт. - материал : Чанта за шаблони за нокти-арт е направен от добър материал, добро качество на изработка, си е трудно . - : Дизайн с бутони дава възможност за лесно отваряне и затваряне на чанта за съхранение, и в същото време тя играе добра роля. - Умения : Задължителен инструмент за всеки любител на стемпинга нокти, прост и стилен дизайн, функционален. - МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ : чанта за шаблони за нокти-арта може да се използва за съхранение на често използвани картички, като ленти, визитни и лични карти, документи за самоличност и кредитни карти.описаниеЭтот ноктите пакет за релеф е изработен от материал и е .Пакет за шаблони за нокти удобно отваряне и затваряне, а също така и той отлично помага да подредите дъската за печат на ноктите, което го прави задължителен за всеки любител на нийл арт.Чанта-шаблон за дизайн на ноктите е идеален като отличен подарък за приятели, които обичат нийл-арт.Характеристики-Цвят : както е показано по-Материал : PET-Размер : 14.79 инча-Multi-цел : чанта за съхранение, има 20 слота, които могат да отговарят на вашите нужди за съхранение на множество шаблони за дизайн на ноктите.- материал : Чанта за шаблони за нокти-арт е направен от добър материал, добро качество на изработка, си е трудно .- : Дизайн с бутони дава възможност за лесно отваряне и затваряне на чанта за съхранение, и в същото време тя играе добра роля.- Умения : Задължителен инструмент за всеки любител на стемпинга нокти, прост и стилен дизайн, функционален.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория