• Ново
Xucus 50шт 20520 мм Абразивная опесъчаване лента шкурка за Въздушна лента wheelhead машини дървообработващи електроинструменти за полиране на метал - (Обяснения: 120)

Xucus 50шт 20520 мм Абразивная опесъчаване лента шкурка за Въздушна лента wheelhead машини дървообработващи електроинструменти

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Обяснение : 120 Кръст Бод Пакетът включва : 50 бр. за опесъчаване лента е еднаква песъчинки Шлифоване лентата можете да настроите, ако имате нужда от друг размер, моля не се колебайте да се свържете с мен!.Силна рязкост, устойчивост на износване и липсата на падане на пясък. 1, се използва за шлайфане на детайли хлътва заваряване, премахване на флаш, премахване на покритие. 2, Подходящ за обработка на метали, дървообработване, обработка на повърхността на гуми, корабостроителната промишленост, производство на матрици, обувна промишленост и т., шлифоване на всички видове материали и отнемане на чеп. обяснение : 120. Кръст Бод Пакетът включва : 50 бр. за опесъчаване лента е еднаква песъчинки Шлифоване лентата можете да настроите, ако имате нужда от друг размер, моля не се колебайте да се свържете с мен!.Силна рязкост, устойчивост на износване и липсата на падане на пясък. 1, се използва за шлайфане на детайли хлътва заваряване, премахване на флаш, премахване на покритие. 2, Подходящ за обработка на метали, дървообработване, обработка на повърхността на гуми, корабостроителната промишленост, производство на матрици, обувна промишленост и т., шлифоване на всички видове материали и отнемане на чеп. 50шт 20*520 мм Абразивная опесъчаване лента шкурка за въздушна лента wheelhead машини дървообработващи метален полировальный електроинструмент Размер : 20*520 мм Размер : P40, P60, P80, P120, p180 Опаковка включва : 50шт опесъчаване лента същата песъчинки Опесъчаване на лентата може да бъде конфигуриран, ако имате нужда от друг размер, моля не се колебайте да се свържете с мен!Функции : по-Силна рязкост, устойчивост на износване и липсата на загуба на пясък.Приложения : 1, се Използва за шлайфане на детайли хлътва заваряване, премахване на флаш, премахване на операция покрытия2, Подходящ за обработка на метали, дървообработване, обработка на повърхността на гуми, корабостроителната промишленост, производство на матрици, обувна промишленост и т. всички видове смилане на материали и отнемане на чеп 3, Може да се използва за шлифоване на цветни метали, стомана, мед, алуминий, неръждаема стомана, дърво, кожа, плат, стъкло, каучук, полиране и обработка на вдлъбнати поверхностейwindow.admin Account Id=224771933.Характеристики на продукта : Номер на модела : jh Type : Шлайфане трясък по индивидуална заявка : Yes Diy Консумативи : Металообработване Размер : 20*520 мм.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория