• Ново
Спален чувал за Детска количка, Зимна Топъл Спален Чувал, Ветрозащитный за Детски Колички, Пликове за краката (Цвят: Гинко)

Спален чувал за Детска количка, Зимна Топъл Спален Чувал, Ветрозащитный за Детски Колички, Пликове за краката (Цвят: Гинко)

Rating 
BGN 27.43

Сума
Налично за поръчка

-Увийте бебето в сладък и топъл пашкул -Това е идеалното място за бебетата по време на тяхното пътуване, което позволява на бебетата да се насладите на най-топло. -Използване в няколко сцени Е един спален чувал в яслите, това е новороденият. -В големи обемни ръкави с завязками достатъчно място вътре, за детето е по-удобно и практични ръкавици с завязками позволяват по-плътна обвивка на дете. -Ветрозащитная дизайн на Уникална конструкция на предното стъкло предпазва от вятър в спален чувал през закопчалка-цип.Описание;-Това е идеалното място за бебетата по време на тяхното пътуване, което позволява на бебетата да се насладите на най-топъл-с Помощта на различни сцени - Това е спален чувал за легло, това е за новородени-В широки ръкави с завязками достатъчно място вътре, за детето е по-удобно и практични ръкавици с завязками могат да увийте детето в по-голяма степен-Ветрозащитный дизайн Уникален дизайн на предното стъкло предпазва от вятър в спален чувал с цип Размер : Унисекс Размерный ред : 0-6, 7-12, 13-24, 25-36 м. Страна на произход : CN ( Място на произход) Модел : 201тип на продукта : спален чувал Тип плат : Денимтип начина : принтМатериал : бамбуковое волокноматериал : Сверхтонкое влакна отдел Име : Baby Suitable : всички колички Дължина : 95-100 виж.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория