• Ново
Флаш памет във формата на молив с възможност за гореща замяна, Сейсмостойкий Интерфейс USB2.0, флаш памет USB за практически подарък за устройства с USB порт (# 3)

Флаш памет във формата на молив с възможност за гореща замяна, Сейсмостойкий Интерфейс USB2.0, флаш памет USB за практически

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Връзка по USB, не е необходимо да инсталирате драйвери и външния източник на захранване, а също така поддържа възпроизвеждане с възможност за гореща замянаСъвместим с всички устройства с USB порт-A настолни компютри, преносими компютри, таблети, телевизори, високоговорители, идеална за съхранение на данни или музика, снимки, филми, дизайни и т. Външен дизайн е уникален и стильен, с траен и мек висококачествено защитно покритие от ABS, противоударным и сигурен.На водача не се изисква, щепсела и да играе, високоскоростна флаш устройството осигурява висока скорост на четене и запис, използван за бърз пренос на данни.Като практично и вежлив подарък дайте му семейство, приятели, ученици, учители, съседи, колеги.Връзка по USB, не е необходимо да инсталирате драйвери и външния източник на захранване, а също така поддържа възпроизвеждане с възможност за гореща замяна.Съвместим с всички устройства с USB порт-A настолни компютри, преносими компютри, таблети, телевизори, високоговорители, идеална за съхранение на данни или музика, снимки, филми, дизайни и т. Външен дизайн е уникален и стильен, с траен и мек висококачествено защитно покритие от ABS, противоударным и сигурен.На водача не се изисква, щепсела и да играе, високоскоростна флаш устройството осигурява висока скорост на четене и запис, използван за бърз пренос на данни.Като практично и вежлив подарък дайте му семейство, приятели, ученици, учители, съседи, колеги. На водача не се изисква, щепсела и да играе, високоскоростна флаш устройството осигурява висока скорост на четене и запис, използван за бърз пренос на данни. Съвместим с всички устройства с USB порт-A настолни компютри, преносими компютри, таблети, телевизори, високоговорители, идеална за съхранение на данни или музика, снимки, филми, дизайн и т. Връзка по USB, не е необходимо да инсталирате драйвери и външния източник на захранване, и поддържа възпроизвеждане с възможност за гореща замяна. Външен дизайн е уникален и стильен, трайно и меко защитно покритие от висококачествен ABS пластмаса противоударно и безопасно. Като практично и вежлив подарък дайте му семейство, приятели, ученици, учители, съседи, колеги.Как да направя Use : 1.Не е необходимо да инсталирате никакъв софтуер. Plug-и-играЙспецификация : Тип елемент : USB флаш-накопительматериал : Съвместима система : Windows 7/8/10 / Vista / XP / Unix / 2000 / ME / NT / Linux / OS x и т.

Всичко за продукта

Item Type:
USB Flash Drive
Material:
ABS
Compatible System:
For Windows 7/8/10 / Vista / XP / Unix / 2000 / ME / NT / Linux / OS x, etc.
Scope of Application:
Data Storage, Transmission and Sharing of Music, Photos, Movies, Designs, Manuals, Handouts, Homework, etc.
Package List:
1 x U Disk:
Note:
1.Manufacturer standard:
1GB / 1000MB / 1MB = 1000KB
2.Regarding usable capacity:
Please note the memorandum regarding storage product capacity
16GB=Approx. 14.5GB‑15.5GB:
32GB=Approx. 28GB‑30GB:
64GB=Approx. 58GB‑60GB:
128GB=Approx. 119GB‑124GB:
3.They are different for your device's safe display capacity and nominal capacity because of different calculation methods:

Подобни продукти в категория