• Ново
Тиган SAZAK Wok с капак, Кухненски прибори от неръждаема стомана, Антипригарная Тиган под формата на микропрессовки, Тенджера със стъклен капак, Безопасна за фурната и

Тиган SAZAK Wok с капак, Кухненски прибори от неръждаема стомана, Антипригарная Тиган под формата на микропрессовки,

Rating 
BGN 9.06

Сума
Налично за поръчка

Отлично качество : Тази професионална антипригарная тиган с електромагнитна индукция е по-дебела рамка от неръждаема стомана и разширено незалепващо покритиеДори в оживени, топла кухня остава по-малко дим, а на тиган с незалепващо покритие.Достатъчно сверхпрочный, за да издържа на износване.Може да се използва дори с метални прибори.Здрави и издръжливи.Му е трудно да подлежат на корозия.Можете да видите, че везната издържа на продължителна употреба, за да видите отново и отново осигури високо качество на готвене.Широка съвместимост : Тенджера от по-дебел материал позволява равномерно претопляне на храна и запази първоначалният вкус.Той също така е съвместим с всички газови, индукционными, керамични и галогеновыми духовками.Подходящ за готвене на всички видове съставки, печено месо, омлети и други вкусни ястия!. Гъвкавост и комфорт : на тиган, тиган за пържене, задушаване и други функции.Двустранен тиган с незалепващо покритие, няма нужда да се притеснявате за маслени петна, лесно за почистване.След завиране можете да го изплакнете под течаща вода, което е удобно за следваща употреба.- Добри детайли : Той е взрывозащищенную капак от закалено стъкло и здрава дръжка.Отпред и отзад с две дръжки изработени от неръждаема стомана.Тънка конструкция с нитове позволява лесно да тенджера, пълна с продукти.Удобство за съхранение на Подемни пръстен на дръжката се използва за подвесного за съхранение, което лесно се суши и спестява място в кухнята.Качествено обслужване : Страстен качество и обслужване.Ние предлагаме десятилетнюю гаранция на всички кухненски прибори.Ако имате някакви проблеми, можете да се свържете с нас възможно най-скоро.Ние ще ви предоставим решение в най-кратки срокове, което със сигурност ще ви задоволи.Съдове за готвене изработени от висококачествена хранителна неръждаема стомана, която осигурява отлични възможности за готвене и дълготрайност на кухнята.Всеки един продукт е внимателно проектирани и произведени за целите на използване, така че ще можете да се насладите на приготвяне на храна в продължение на години, приготвяне на храна с използване на трайна съдове с професионално качество, ще ви донесе истинско удоволствие. Широка съвместимост : Тенджера, изработени от по-дебел материал, дава възможност за равномерно претопляне на храна, поддържане на първоначалния вкус и пикантность.Той също така е съвместим с всички газови, индукционными, керамични и галогеновыми плочи.Подходящ за готвене на всички видове съставки, печено месо, омлет и други вкусни ястия! 2.

Всичко за продукта

1 x wok> 32cm/34cm :
Notice :
1.Generally speaking, the product image is the same as the actual product, but there are some deviations in some special products. Please understand. :
2.If it is not delivered within thirty days, please contact us. :
3. Product dimensions are usually provided on the detailed information page. If you are unsure of the size, please contact us an :

Подобни продукти в категория