• Ново
WDONAY 6 Бр. Гумена Детска дръжка от с сплав с един дупка, Детска дръжка със защита От удари, Мультяшная дръжка-Love Pink (на винт в комплект)

WDONAY 6 Бр. Гумена Детска дръжка от с сплав с един дупка, Детска дръжка със защита От удари, Мультяшная дръжка-Love Pink (на

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

【Чудесен материал】 Избраната от каучук + материал от с сплав, гума предпазва децата от удари, основата от с сплав, здрава и трайна 【Дизайн】 Проста дръжка на вратата на гардероба, предназначени за деца.Дръжката е направена от гума, а ъглите са изпълнени със заоблени ъгли, значително намалява риска от сблъсък на децата и дава сигурност. 【Обхват】 Игриво и сладко cartoony тематичен стил с ярки цветове. подходящ за шкафове, чекмеджета, постаменти и други мебели.В същото време той е много подходящ за детски спални, добавяйки им привлекателност.94"( L×W×H),Любов и розово. 【Пратката съдържа】 6 × гумена детска дръжка от с сплав (включително винтове). 【Чудесен материал】 Избраната от каучук + материал от с сплав, гума предпазва децата от удари, основата от с сплав, здрава и трайна. 【Дизайн】 Проста дръжка на вратата на гардероба, предназначени за деца.Дръжката е направена от гума, а ъглите са изпълнени със заоблени ъгли, значително намалява риска от сблъсък на децата и дава сигурност. 【Обхват】 Игриво и сладко cartoony тематичен стил с ярки цветове. подходящ за шкафове, чекмеджета, постаменти и други мебели.В същото време той е много подходящ за детски спални, добавяйки им привлекателност.94"( L×W×H),Любов и розово. 【Пратката съдържа】 6 × гумена детска дръжка от с сплав (включително винтове).Гумена детска дръжката е от сплав с Характеристики : Избраната гума + материал от с сплав, гума предпазва децата от удари, основата от с сплав, здрава и трайна. 360-градусная защитна каишка от сблъсъци, безопасна и изключително практични. подходящ за шкафове, чекмеджета и други мебели.Широко се използва в детски спални, добавяйки, игриво и сладко декор.Спецификация : Материал : Гума + цинк сплав. Размер : Любов 39 × 36 × 24 мм/1.94"( Д×Ш×В) В комплекта са включени : 6 × детска дръжка от гумен с сплав (включително винтове).

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория