• Ново
Led неонова реклама DVTEL за тоалетна, Индивидуален Забавен Мъжки Ляв и женски Десен Неонова лампа за обществени бани, Използван за украса на стени, 45x32 см, Ресторант, Ба

Led неонова реклама DVTEL за тоалетна, Индивидуален Забавен Мъжки Ляв и женски Десен Неонова лампа за обществени

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

★ Висококачествени неонови табели за тоалетни, висока яркост, дълъг живот, по-безопасни и издръжливи в сравнениеТя може да се използва като нощни лампи, за да се засили въздействието и емоционална атмосфера на важен форум, осветяване на живота си, по всяко време и на всяко място. ★ Това ще направи живота ви по-интересно.Изискан неонови лампи излъчват ярка светлина, придавайки на вашата стая романтична и магическа цветова атмосфера.Ляво се отнася за мъжете, а дясната - към жените.Уникален дизайн, ясно насочена в посока към тоалетните. ★ Опазване на околната среда и спестяване на енергия.Неонови тела с нова технология LED tube изработени от цветни силиконови тръби и прозрачни акрилни задния панел.Той е ярък, безопасно, екологично чисто, устойчиво, енергоспестяващ, не е шумна, не се нагрява, подходящ за използване в тоалетните на различни обществени места, като : ресторанти, кина, барове, партита и др ★ Лесно управление и удобна инсталация.С помощта на 23-клавишного дистанционно управление затъмняване можете да регулирате яркостта на неоновите лампи с помощта на контролер.Неонови лампи се захранват от щепсела, не се нуждаят от инсталиране с помощта на кабели и идеални за украса на всяко място. ★ За да неонови лампи по-безопасни при транспортиране, нашите продукти имат лента на гърба за защита на неоновите лампи.Преди да използвате средства трябва да се наруши защитното фолио, за да средство е станало по-светло, а ефектът по-добре. ★ Висококачествени неонови табели за тоалетни, висока яркост, дълъг живот, по-безопасни и издръжливи в сравнение.Тя може да се използва като нощни лампи, за да се засили въздействието и емоционална атмосфера на важен форум, осветяване на живота си, по всяко време и на всяко място. ★ Това ще направи живота ви по-интересно.Изискан неонови лампи излъчват ярка светлина, придавайки на вашата стая романтична и магическа цветова атмосфера.Ляво се отнася за мъжете, а дясната - към жените.Уникален дизайн, ясно насочена в посока към тоалетните. ★ Опазване на околната среда и спестяване на енергия.Неонови тела с нова технология LED tube изработени от цветни силиконови тръби и прозрачни акрилни задния панел.Той е ярък, безопасно, екологично чисто, устойчиво, енергоспестяващ, не е шумна, не се нагрява, подходящ за използване в тоалетните на различни обществени места, като : ресторанти, кина, барове, партита и др ★ Лесно управление и удобна инсталация.С помощта на 23-клавишного дистанционно управление затъмняване можете да регулирате яркостта на неоновите лампи с помощта на контролер.

Всичко за продукта

Type:
LED Neon Lights
Power:
plug
Material:
Acrylic /AS back panel, neon tube
Process:
Manual
Light Size:
35x25cm, 40x28cm, 45x32cm
Installation:
Wall hanging mountable or free standing
Notes:
1.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee the style is the same as shown in the pictures.:
2.Please allow slight dimension difference due to different manual measurement. :

Подобни продукти в категория