• Ново
DLOETT Храна Закуски За съхранение на плодове и зеленчуци Пластмасова Кошница за плодове и зеленчуци Кошница за пазаруване в Домашна Кухня Кошница за пикник Baske (Цвят:

DLOETT Храна Закуски За съхранение на плодове и зеленчуци Пластмасова Кошница за плодове и зеленчуци Кошница за пазаруване

Rating 
BGN 158.23

Сума
Налично за поръчка

Изработен е от пластмаса, със здрава структура за по-дълга употребаСгъваема конструкция, удобни и която заема малко място.Отличен за къмпинг, на закрито или на открито и е много лесен за съхранение.Лек, лесен за носене за защита на околната среда, без миризма. Размер : приблизително 25x26x18 см 。.Изработен е от пластмаса, със здрава структура за по-дълга употреба.Сгъваема конструкция, удобни и която заема малко място.Отличен за къмпинг, на закрито или на открито и е много лесен за съхранение.Леки, лесно преносими, защита на околната среда, без миризма.Идеален за къмпинг, използване на закрито или на открито и е много удобен за съхранение. Размер : приблизително 25x26x18 см . поради осветление и монитори цветовете може да се различават малко. възможни са отклонения в размер на 1-3 см от различни измервания ръчно.Поради различията в екрана на цвят може да се различава от вашия очакваното цвят, моля, позволете.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория