• Ново
Junluck 9 бр. Комплект Дюзи за почистване на Универсални Сменяеми Вакуум Дюза, Мулти-функционални Аксесоари За Прахосмукачки, Ъглов Накрайник за четка, Накрайник за ин?

Junluck 9 бр. Комплект Дюзи за почистване на Универсални Сменяеми Вакуум Дюза, Мулти-функционални Аксесоари За Прахосмукачки,

Rating 
BGN 4.40

Сума
Налично за поръчка

【Набор от аксесоари за почистване】 Икономичен и практичен набор от аксесоари за прахосмукачка, който може да отговори на вашите различни нуждиВакуум аксесоари включват : 1 Датчик диаметър 32, 1 датчик диаметър 35, 1 Преобразовательную коленную тръба, 1 удлинительную тръба 2 секции, 1 всасывающую дюза, 1 равна всасывающую дюза, 1 четка с кръгла глава, 1 четка с квадратна глава. 【СЪВМЕСТИМОСТ】 Поддържайте максимална производителност от вашия прахосмукачка!В тези пылесосах се препоръчва промяна на сменяеми четки на всеки 1-3 месеца.Универсални инструменти за смяна на прахосмукачки, които са съвместими с всички пылесосами с вътрешен диаметър от 32 мм / 35 mm. 【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】 Мощно засмукване, лекота на работа, ефективно почистване на прах в ъглите.Тези прахосмукачки са използвани за очистване от прах на ъгли и малки плот, като например клавиатура, етажерка, климатици, автомобили, бюра, офис маси, дивани, легла, завеси, подпрозоречни первази и други малки места и плотове. 【ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ】Аксесоари за прахосмукачки са произведени от висококачествен ABS-материал, който се отличава с издръжливост и практичност.Пластмасов ъглов четка премиум-клас е различен ниско тегло и компактни размери, лесно за пренасяне и съхранение. 【ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ】Ако не сте доволни от покупката си по всяко време и по всякаква причина, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние бързо ще ви отговорим в рамките на 24 часа!Ако в рамките на 30 дни не сте доволни на 100% върнете стоката си, за да се върнете! 100% Гаранция за удовлетворение от безрискови пазаруване!Кликнете, за да купуват сега!.Описание : Тези продукти се използват за почистване от прах в ъглите и малки столешницах.Например, клавиатура, етажерка, климатици, автомобили, бюра, офис маси, дивани, легла, завеси, подпрозоречни первази и други малки места и плотове.Характеристики : 1. Висококачествен материал : Изработен е от висококачествен ABS-материал, който е здрав и практичен. Прости и полезни инструменти за прибиране на реколтата : мощен усвояването, лекота на работа, ефективно почистване на прах в ъглите. Девет, за да отговарят на различни нужди : Икономичен и практичен набор от аксесоари за почистване. Пластмасов ъглов четка премиум-клас : ниско тегло и компактни размери, лесно за пренасяне и съхранение.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория