• Ново
G. S (2 опаковки) ПИНСЕТИ За ВЕЖДИ ВЪВ ФОРМА на НОЖИЦА С ПЛОСЪК ВРЪХ, ПИНЦЕТИ ЗА ВЫЩИПЫВАНИЯ КОСА За ЛИЧНА ХИГИЕНА За КОСАТА И ВЕЖДИТЕ (СРЕБРИСТ ОТТЕНЪК)

G. S (2 опаковки) ПИНСЕТИ За ВЕЖДИ ВЪВ ФОРМА на НОЖИЦА С ПЛОСЪК ВРЪХ, ПИНЦЕТИ ЗА ВЫЩИПЫВАНИЯ КОСА За ЛИЧНА ХИГИЕНА За КОСАТА

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Размер : 3,25 "L X 2"W (2 опаковки) Пинсети За вежди Във форма на ножица С ПЛОСЪК връх, пинцети за выщипывания КОСА За ЛИЧНА ХИГИЕНА на КОСАТА И веждите (сребрист оттенък)Този ПИНСЕТИ ФОРМА НА НОЖИЦА представлява пинсети за ВЕЖДИ, който е подходящ ЗА ПРЕМАХВАНЕ на НЕЖЕЛАНОТО ОКОСМЯВАНЕ ПО ЛИЦЕТО / БРОВЯХ / И т. Е ИЗДРЪЖЛИВ И ЛЕСЕН за ПОЧИСТВАНЕ.Той има ОБОЗНАЧЕНИЕ плосък КРАЙ, че са по-удобни за подрязване на ВЕЖДИТЕ. създаване на НАЙ-чиста, гладка, най-съвършената СИЛА на издърпване ВСЕКИ ПЪТ.ТОВА ВИ ПОЗВОЛЯВА ДА УЛОВИ ДОРИ НАЙ-ТЪНКИТЕ КОСМИ.МОЖЕ да се ИЗПОЛЗВА И За ПРОИЗВОДСТВОТО на ИЗДЕЛИЯ от РЪЧНО изработени изделия.ЗА ПОСТИГАНЕ НА НАЙ-ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ НАНЕСЕТЕ НА ЧИСТА, ТОПЛА, ВЛАЖНА ЛУФА В ОБЛАСТ, КЪДЕТО СЕ ОТВАРЯТ ПОРИТЕ. хванете ЕДИН КИЧУР КОСА, КОЛКОТО е ВЪЗМОЖНО по-БЛИЗО ДО ОСНОВАТА И ЛЕКО ИЗДЪРПАЙТЕ В ПОСОКА на РАСТЕЖА на КОСАТА.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория