• Ново
LBYZCASE свалящ-джобен формат 2 в 1 за Galaxy S21 Ultra с държач за карти [RFID lock], разтегателен ремък за награда на китката, Кожен калъф-за награда Samsung Galaxy S21 Ultra с цип, джоб за теле?

LBYZCASE свалящ-джобен формат 2 в 1 за Galaxy S21 Ultra с държач за карти [RFID lock], разтегателен ремък за награда на китката,

Rating 
BGN 12.49

Сума
Налично за поръчка

дизайн 2 в 1 е идеално съчетава в себе си портфейла на съвсем малък и калъф с магнитно затварянеИзработен ръчно от твърда и мека изкуствена кожа, изглежда луксозно.Безупречна изработка изработка и подсилени ред го правят още по-дълготраен.Лек, деликатен и класически дизайн : ултра тънък калъф-награда за намаляване на обема и теглото.Дизайн с панти капак (дизайн влакчета-флип) ви дава възможност свободно и спокойно да се насладите на видео, филми, електронна книга, снимки и т. [Съвместимост] Професионален подвижна луксозен калъф-портфейла си 2 в 1 и мек на пипане е съвместим с Samsung Galaxy S21 Ultra. [Многофункционален] Чанта-портфейл за Samsung Galaxy S21 Ultra разполага с 6 слота за карти, 1 видима слот за лични карти, 1 джоб за пари в брой и 1 преден джоб с цип, за носене на пари в брой или банкноти, кредитни карти и ваш документ за самоличност със снимка. [Неща] Той се състои от подобрена изкуствена кожа, магнити и КОМПЮТЪР, нетоксичен и экологичен.Подвижна тънък калъф с магнитна капак може да се използва отделно, ако ви понякога има нужда от лесен за носене. [Чудесна защита] Тази чанта-портфейл за телефон осигурява защита от надраскване, ежедневното износване и леки спадове, пази вашия телефон здрав и модерен. [Калъф-портфейл LBYZCASE] Точни деколтета осигуряват лесен достъп до всички бутони.Функция за стойка за по-удобно гледане на видео, четене и гледане на лице.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория