• Ново
Кафеена чаша за майки - чашата за Кафе за майките - Голяма керамична кафеена чаша - Чаена чаша на Ден на майката –Кафеена чаша Керамика - Керамични Кафеена Чаша за пъ?

Кафеена чаша за майки - чашата за Кафе за майките - Голяма керамична кафеена чаша - Чаена чаша на Ден на майката –Кафеена чаша

Rating 
BGN 38.80

Сума
Налично за поръчка

?【 ЧАША за майката с уникален ДИЗАЙН】 : Уникална, красива или лична, това е вашият избор за идеална чаши студено кафеНа външната страна на новата чаши прилага ярко-бял надпис "обичам те, мамо" и на двата езика, а панела и дръжка покрита с пъстра глазура-наситен цвят.Уверете се, че сте получили вашия любим цвят!. ?【НАПРАВЕНО на съвестта】 : Чаша Beau Vibe I love you mom е изработен от висококачествена бяла керамика с нашия уникален дизайн.Отпечатан от двете страни, за да си щастлив получател може да се насладите на питие и да видят дизайн, независимо от това, левичар той или дясна ръка.Принт никога не выцветет, независимо от това колко пъти го перейки. ?【ВЫЗОВИ УСМИВКА 】 - един Забавен подарък, с кляпом в устата може да се забавлява всички, но най-вероятно той ще замине в гараж.Като алтернатива, нова чашата може да се използва за приготвяне на кафе, супа или чай, и всеки път, когато майка погледне на нея, тя ще се усмихвам, спомняйки си, когато тя за първи път получи чаша "Полезни подаръци"!. ✨【Най-ДОБРИЯТ ПОДАРЪК под ФОРМАТА НА ЧАШИ ЗА МАЙКИ Или БЪДЕЩИ МАЙКИ】 : Новост и сладък кафеена чаша ще се превърне в идеален подарък за Коледа, рожден Ден, Деня на майката, Деня на благодарността или просто така за майка си, независимо дали става дума за майка ми, чисто нов или на бъдещата майка.Тази сладка чаша oma saranghae - практичен подарък за вашите близки, за да изразят колко много ги ценят. ?【КУПИ ЕДНО РАСТЕНИЕ ONE】 - Beau Vibe сади дърво с помощта на проекта Eden Reforcement Project за всеки продаваният ни продукт, който ще помогне за възстановяване на гори и икономическа помощ на тези села, засегнати от обезлесяването.Стани част от тази глава заедно с нас!.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория