• Ново
Огледало за Грим с led Подсветка, Корекция на Яркостта, Огледало за Грим с Изкуствена трева, Сензорен Прекъсвач за домашна употреба (Лилаво)

Огледало за Грим с led Подсветка, Корекция на Яркостта, Огледало за Грим с Изкуствена трева, Сензорен Прекъсвач

Rating 
BGN 20.18

Сума
Налично за поръчка

Ъгъл на наклон : Огледало за грим с подсветка е с ъглова конструкция, която може да се използва хоризонтално или вертикално, за да получите удобен зрителен ъгълСензорен ключ : В огледалото за грим прилага дизайн на сензорен ключ с чувствителни на докосване и свеж иконата, лесно, включен и выключаемым светлина.Регулиране на яркостта : Огледало за грим с led подсветка с плавно затъмняване, лесно можете да регулирате яркостта на светлината, за по-лесно използване. режим на памет : Огледало за грим автоматично ще запише осветление режим и яркост, определени в последно време, автоматично гаснут при затваряне. 3 Цвят : Led огледало за грим с 3 цветове на светлината, с равномерно и меко осветление, което може да направите грима по-ефективно.Ъгъл на наклон : Огледало за грим с подсветка е с ъглова конструкция, която може да се използва хоризонтално или вертикално, за да получите удобен зрителен ъгъл.Сензорен ключ : В огледалото за грим прилага дизайн на сензорен ключ с чувствителни на докосване и свеж иконата, лесно, включен и выключаемым светлина.Регулиране на яркостта : Огледало за грим с led подсветка с плавно затъмняване, лесно можете да регулирате яркостта на светлината, за по-лесно използване. режим на памет : Огледало за грим автоматично ще запише осветление режим и яркост, определени в последно време, автоматично гаснут при затваряне. 3 Цвят : Led огледало за грим с 3 цветове на светлината, с равномерно и меко осветление, което може да направите грима по-ефективно. 3 цвят : led огледало за грим с 3 цветове на светлината, с равномерно и меко осветление, което може да направите грима по-ефективно. Ъгъл на наклон : Огледало за грим с подсветка е с ъглова конструкция, която може да се използва хоризонтално или вертикално, за да получите удобен зрителен ъгъл. Режим на памет : Огледало за грим автоматично ще запише осветление режим и яркост, определени в последно време, автоматично да угасне при затваряне. Регулиране на яркостта : Огледало за грим с led подсветка с плавно затъмняване, лесно можете да регулирате яркостта на светлината, за по-лесно използване. Сензорен ключ : огледало за грим с докосване на ключа, с чувствителни на допир и ясен иконата, лесно се включва и изключва светлината.Параметри : Тип на продукта : led огледало за грим Материал : стъкло, ABS, PUBattery Тип на батерията : литиево-йонна батерия 800 mah (в комплекта) Цвят на светлината : бяла светлина, топла светлина, яркостта на топло бяла светлина : 0-яркостта може да се регулира Как да използвате : Кратко натискане на бутона за включване на светлината, кратко натискане на бутоните за регулиране на цветове на светлината, натиснете бутона за регулиране на яркостта на светлината.

Всичко за продукта

Item Type:
LED Makeup Mirror
Material:
Glass, ABS, PU
Battery Type:
Lithium Ion Battery, 800mAh(Included)
Light Color:
White light, warm light, warm white light
Brightness:
0- brightness can be adjusted
How to Use:
Short press the button to turn on the light, short press the button to adjust the color of light, press the button to adjust the brightness of light.:
Package List:
1 x Makeup Mirror:
1 x Charging Line:
1 x Manual:

Подобни продукти в категория