• Ново
Калъф LEKEVO за Samsung Galaxy A14 5G: с предпазно фолио за дисплея и обектива на камерата, сверхпрочный в двуслоен калъф за вашия телефон, здрав защитен калъф от военен клас, ко?

Калъф LEKEVO за Samsung Galaxy A14 5G: с предпазно фолио за дисплея и обектива на камерата, сверхпрочный в двуслоен калъф

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【Съвместима модел】 е Съвместим само със Samsung Galaxy A14 5 G (6,6 инча, издаден през 2023 г 【Защита на военно-клас】 Двупластова сверхпрочная дизайн, твърдият външен корпус от КОМПЮТЪР и мека гумена вътрешна кутията с въздушна възглавница вътре издържат на удари и драскотини. 【Защита на екрана и обектива на камерата】 Идва с висококачествен екран от закалено стъкло и капака на обектива на камерата, както и релефните издатини около защищающими вашият нов телефон от надраскване. 【Идеална за засаждане】 Точни деколтета за областта отключване на пръстови отпечатъци и пристанища, чувствителни, лесно достъпен бутон и запазено дупка за дантела правят използването на телефона по-удобен. 【Нескользящий дизайн и отлично сцепление】 Броня Samsung A14 5 G case е с ергономичен дизайн, лесно се поддържа и е по-добре ляга в ръката.Фин делото не оставя отпечатъци от пръсти.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория