• Ново
TYI -Независим LCD монитор Може да бъде сгъваем и регулируем на десктоп инсталация, мултифункционален поставка за монитор, подходящ за екрана от 13 до 32 инча, тегло 88 па?

TYI -Независим LCD монитор Може да бъде сгъваем и регулируем на десктоп инсталация, мултифункционален поставка за монитор,

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

★ Съвместимост : Подходяща за повечето LCD, led телевизори с плосък екран и монитора, а максималният размер е от 13 до 32 инча, съвместима с VESA 75x75 мм и 100x100 мм Плоча е подвижна, а височината се регулира ★ Функция : добавяне на повече свободно място на работния плот може да ви помогне да създадете ново място за монитора. обрат на 15-85 ° дава възможност за промяна на ъгъла на четене и може да се завърта на 360 ° от альбомного в портретен режим. ★ Здрава конструкция Висококачествени материали могат да осигурят дълготрайна връзка с монитора.Елегантен инженерен дизайн придава на вашето пространство модерен и стилен вид. ★ Динамичен : нашата стойка за монитор лесно може да се регулира за постигане на по-удобно ергономично правилното положение, като по този начин се намалява умората на шията и очите.Модерен дизайн е много подходящ за семейства, общежития, училища, фирми, офиси, IT мрежи, производствени предприятия и др ★ Лесна настройка : с помощта на подвижни панел VESA, инсталиране на монитора е прост процес.Ние предлагаме всичко необходимо обзавеждане и инструкции за лесен монтаж.Освободете място на вашия работен плот за нови адаптивни варира местоположение на дисплея.По-удобно е да се работи в правилната ергономичен положение, за да се намали умората на шията и очите.Характеристики : 1. Gatefold и регулируема 2. Ергономичен позициониране экрана3.многоугловая регулиране на 15-85° и 4. Стандартен отвор за винта на VESA Характеристики : Име : Сгъваема поставка за монитор Тегло на продукта : 0,45 кг Размер на продукта : 13,3-32 инча Регулируем ъгъл на наклон : 15 °-85 ° Тегло лагер : .

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория