• Ново
JUCAI Мини-Степпер, Степпер за Фитнес, Домакински Хидравличен Тъпо Степпер С LCD монитор, Преносим Альпинистский Симулатор за Фитнес, Спортен Степпер за Хол, Офис, Черв?

JUCAI Мини-Степпер, Степпер за Фитнес, Домакински Хидравличен Тъпо Степпер С LCD монитор, Преносим Альпинистский Симулатор

Rating 
BGN 137.95

Сума
Налично за поръчка

❤️[Удобни крак педала] вземе подножието на педала е изработена от ABS материал с релефна повърхност, която не се плъзга и е идеално за масаж на стоп при занимания бос ❤️[Компактен и удобен] Той заема много малко място, и можете да го поставите навсякъде в дома си и да се движите по всяко време. Степпер - тя наистина е идеалният треньор за фитнес, който може да даде форма на вашите ръцете, бедрата, талията, краката и ще помогне за формиране на фигурата. ❤️ [Идеална производителност] Благодарение на высококачественному хидравличен лв и пружина с най-добрите амортизирующим ефект степпер по-стабилен и безопасен за използване, а също така ви предоставя най-добрите усещания от упражнения. ❤️ [Стабилен и безопасен] Степпер с функция люлка - това е стабилен, безшумен и напълно сглобени треньор, мини педали осигури перфектно сцепление по време на упражнения, тренируйтесь без обувки за допълнително рефлексотерапевтического масаж на краката. ❤️ [Здрав и продуктивен] Този компактен степпер издържа тегло до 180 кг, LCD монитор ще ви помогне да останете фокусирани по време на тренировка, проследяване на сканиране, време, количество калории. ❤️[Удобни крак педала] вземе подножието на педала е изработена от ABS материал с релефна повърхност, която не се плъзга и е идеално за масаж на стоп при занимания бос. ❤️[Компактен и удобен] Той заема много малко място, и можете да го поставите навсякъде в дома си и да се движите по всяко време. Степпер - тя наистина е идеалният треньор за фитнес, който може да даде форма на вашите ръцете, бедрата, талията, краката и ще помогне за формиране на фигурата. ❤️ [Идеална производителност] Благодарение на высококачественному хидравличен лв и пружина с най-добрите амортизирующим ефект степпер по-стабилен и безопасен за използване, а също така ви предоставя най-добрите усещания от упражнения. ❤️ [Стабилен и безопасен] Степпер с функция люлка - това е стабилен, безшумен и напълно сглобени треньор, мини педали осигури перфектно сцепление по време на упражнения, тренируйтесь без обувки за допълнително рефлексотерапевтического масаж на краката. ❤️ [Здрав и продуктивен] Този компактен степпер издържа тегло до 180 кг, LCD монитор ще ви помогне да останете фокусирани по време на тренировка, проследяване на сканиране, време, количество калории.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория