• Ново
Под наем Freedom Wahoo ELEMNT, ELEMNT Болт, ELEMNT Roam или ELEMNT Mini Ultimate Защита на Пакет - Включва каишка-връзвам G-SAVR, формованный защитен силиконов калъф и 3 Защитни фолиа за екрана.

Под наем Freedom Wahoo ELEMNT, ELEMNT Болт, ELEMNT Roam или ELEMNT Mini Ultimate Защита на Пакет - Включва каишка-връзвам

Rating 
BGN 4.78

Сума
Налично за поръчка

Универсален защитен пакет : Включва един каишка /връзвам на G-SAVR, един висококачествен силиконов защитен калъф и 3 защитни фолиа за екранаЗАЩИТЕТЕ СВОИТЕ ИНВЕСТИЦИИ в ЕЛЕКТРОНИКА в размер на 300 долара : това е малка цена за спокойствие.Не е нужно да се притеснявате за това, че вашият елемент излита и страдат от разбито на екрана.ЛЕСЕН и БЕЗОПАСЕН : G-SAVR - това е минималистичное устройство за закрепване на вашия елемент. малък и НЕЗАБЕЛЕЖИМ : общата дължина на G-SAVR е общо 6,5 инча, а ширината - 0.След инсталацията, той е почти напълно, остава извън полето на зрението.Вие дори няма да знаете, че той е там!.ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ!Ако по някаква причина не сте 100% доволни от покупката си, можете да върнете своя пакет за защита за получаване на пълно обезщетение.Комплект Wahoo ELEMNT Ultimate Защита включва : 1 висококачествен защитен калъф от формованного силикон, 3 прозрачни фолиа за екрана, 1 каишка G-SAVR Така че, само плаща стотици долари за Wahoo ELEMNT, който е приложен към вашия мотора.Защо да не ви плащат малко повече, за да защити своите инвестиции?G-SAVR е бил изобретен по необходимост.Аз съм дългогодишен колоездач Котка.1, и аз загубих ТРИ устройства GPS в състезания заради счупени прозорци.Реших, че не мога да чакам от производителя на адекватни решения, така го е измислил сам.G-SAVR малък и прост : той само 6,5 инча и дължина от 0,5 см в ширина.В зависимост от това, как той е приложен, почти не съществува.Но когато дойде времето на вашето велокомпьютеру сами се изтеглят от велосипед (а това време непременно ще дойде), ще има последната мярка за сигурност! Инструкции за инсталиране на G-SAVR : 1. Извадете единия край на G-SAVR от друг. Прикрепете края на резба линия G-SAVR към елемент Wahoo. Преместете черна пластмасова ключалката на съвсем малък до края на затягане. Поставяне на каишка за вашия мотор.Аз предпочитам да се прикрепят го към въже спирачки или смяна на предавките, но си пробег може да варира. Плътно пристяга черна пластмасова ключалката, така че да е крепила каишка към мотора. Включете електроника към съответния монтажному устройството. Като два края на G-SAVR заедно. Насладете се на използването на електронно устройство, знаейки, че той сигурно е свързано!.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория