• Ново
Zento Предлага Класическо Черно Универсално волана на колата Suicide Spinner с дръжки хранене Премиум качество (черно 1)

Zento Предлага Класическо Черно Универсално волана на колата Suicide Spinner с дръжки хранене Премиум качество (черно 1)

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

★ УВЕЛИЧЕТЕ ВЪРТЯЩ МОМЕНТ на ВОЛАНА - те осигуряват по-плавни завои, особено обръщане, по-бързо паркиране, по-безопасно сливане с лента за движение и като цяло работа на труднодостъпни местаСпиннеры много помагат при изпълнение на сложни маневри автомобил.Те ни дават сила и възможност да изпълни някои наистина рязко движение на превозното средство. ★ УНИВЕРСАЛНО ЗА ВСИЧКИ УПРАВИТЕЛНИТЕ КОЛЕЛА - това устройство работи добре на всички превозни средства, включително селскостопански машини.Те са отлични за косачки за трева или газонокосилочных трактори.Това значително улеснява труден и досаден подстригване на тревата за сметка на намаляване на радиуса на завоя. ★ ЗДРАВА КОНСТРУКЦИЯ - за години напред безаварийного употреба.Те са изработени от ABS-пластмаса високо качество. ★ ЕЛЕГАНТЕН РЕТРО-вид - Класически черен цвят и лъскав ретро-вид украсяват интериора на вашия автомобил. ★ Е МНОГО ПОЛЕЗНО - за начинаещи или за хора, борещи се с артрит, мускулни проблеми, синдром на карпалния тунел, ниски мышечным тонус и други подобни.Фабрика като цяло е полезна на всеки автомобил собственика. ★ УВЕЛИЧЕТЕ ВЪРТЯЩ МОМЕНТ на ВОЛАНА - те осигуряват по-плавни завои, особено обръщане, по-бързо паркиране, по-безопасно сливане с лента за движение и като цяло работа на труднодостъпни места.Спиннеры много помагат при изпълнение на сложни маневри автомобил.Те ни дават сила и възможност да изпълни някои наистина рязко движение на превозното средство. ★ УНИВЕРСАЛНО ЗА ВСИЧКИ УПРАВИТЕЛНИТЕ КОЛЕЛА - това устройство работи добре на всички превозни средства, включително селскостопански машини.Те са отлични за косачки за трева или газонокосилочных трактори.Това значително улеснява труден и досаден подстригване на тревата за сметка на намаляване на радиуса на завоя. ★ ЗДРАВА КОНСТРУКЦИЯ - за години напред безаварийного употреба.Те са изработени от ABS-пластмаса високо качество. ★ ЕЛЕГАНТЕН РЕТРО-вид - Класически черен цвят и лъскав ретро-вид украсяват интериора на вашия автомобил. ★ Е МНОГО ПОЛЕЗНО - за начинаещи или за хора, борещи се с артрит, мускулни проблеми, синдром на карпалния тунел, ниски мышечным тонус и други подобни.Фабрика като цяло е полезна на всеки автомобил собственика.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория