• Ново
Qeirudu 24 Опаковката Алуминий, Калай Буркани по 0,5 грама с Завинчивающимися капачки и Етикети, Малки Консервени Съдове за Еднократна употреба, Кръгли Празни Контейнер?

Qeirudu 24 Опаковката Алуминий, Калай Буркани по 0,5 грама с Завинчивающимися капачки и Етикети, Малки Консервени Съдове за

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

24 х 0,5 грама розови калай на съда 24 х Розови завинчивающихся капачки. 24 x Индивидуални етикети.Опаковка и размер : 24 бр. розови кръгли калай буркани по 0,5 грама и 24 бр. индивидуални етикети, добре опаковани в картонена кутия, за да се гарантира тяхното запазване.Всяка банка има диаметър 1,6 инча, височина 0,5 инча. Качествен алуминиев материал : Изработени от висококачествен метален алуминий, безшевно формоване, гладки ръбове, лека и здрава, устойчива е на корозия, могат да се прилагат в продължение на дълго време.Завинчивающиеся капак : Всяка алуминиева лидице банка идва с винт на капака, която лесно се отваря и затваря.Вградена оборудване запечатване на уплътнението, което е добра воздухонепроницаемостью и може ефективно да предотврати изтичане на информация.Малки банки с етикети : Можете да залепите на персонализирани етикети върху тези елегантни консервени кутии, което ги прави по-харесван или професионални.Те са достатъчно малки, за да ги сложи в чантата си, и са идеални като саксии за проби в ежедневния си живот или пътуване.Широко приложение : Тези празни алуминиеви консервени кутии са идеални за съхранение на най-различни средства, като например балсами за устни, кремове, мазила, мини-свещи, пробники, ексфолианти, аксесоари за нокти, масло за тяло или боя.Опаковка и размер : 24 бр. розови кръгли калай буркани по 0,5 грама и 24 бр. индивидуални етикети, добре опаковани в картонена кутия, за да се гарантира тяхното запазване.Всяка банка има диаметър 1,6 инча, височина 0,5 инча. Качествен алуминиев материал : Изработени от висококачествен метален алуминий, безшевно формоване, гладки ръбове, лека и здрава, устойчива е на корозия, могат да се прилагат в продължение на дълго време.Завинчивающиеся капак : Всяка алуминиева лидице банка идва с винт на капака, която лесно се отваря и затваря.Вградена оборудване запечатване на уплътнението, което е добра воздухонепроницаемостью и може ефективно да предотврати изтичане на информация.Малки банки с етикети : Можете да залепите на персонализирани етикети върху тези елегантни консервени кутии, което ги прави по-харесван или професионални.Те са достатъчно малки, за да ги сложи в чантата си, и са идеални като саксии за проби в ежедневния си живот или пътуване.Широко приложение : Тези празни алуминиеви консервени кутии са идеални за съхранение на най-различни средства, като например балсами за устни, кремове, мазила, мини-свещи, пробники, ексфолианти, аксесоари за нокти, масло за тяло или боя.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория