• Ново
VALICLUD Кървави Част на Терор Краката Бижута За Тяло Фалшиви Ужасни, Ужасни Украса За Отрубленных Краката на Снимката Празнични Играчки, Декоративни Ужас Висячая Сим?

VALICLUD Кървави Част на Терор Краката Бижута За Тяло Фалшиви Ужасни, Ужасни Украса За Отрубленных Краката на Снимката Празнични

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

пластмасатаЧасти на мъртво тяло : поставете този реквизит навсякъде, например, у дома, в градината, хол.Окровавленная счупена ръка : счупени части на тялото, създават ужасна обстановка за Хелоуин.Страховито подпори за Хелоуин : Перфектна украса подпори за Хелоуин, от духове къща, декори, реквизит за Деня на глупак.Счупени части на тялото подпори : Увеличете удоволствието от къщата с духове или на парти за Хелоуин, може да бъде и с други подпори за равенство.Страшно счупена ръка : Перфектна украса подпори за Хелоуин, обитаван от духове къща, подпори, подпори в Деня на глупците,. Пратката включва 9 x висящи декори Функции-Тези фалшиви част на тялото-това са някакви декорации за Хелоуин, имитиращи счупена ръка. - Материал : Пластмасови Подпори за тиражите по време на парти. - Идеално за декорация на подпори на Хелоуин, на къщата с духове, подпори, подпори на Деня на шегата и т. Окачване на Хелоуин. - Цвят : Както е показано на филмов сцена на Фестивала Призраци. - Поставете този реквизит навсякъде, където ви харесва, например, у дома, в градината, хол и т., имитиращи част на тялото. - Реалистични счупени части на тялото, създават ужасна обстановка за Хелоуин, страшно подпори за Хелоуин. - Размер : Около 20,00 X7,00 X6,00 см /7,86 X2,75 X2,36 инча Играчки за Хелоуин. - Може да се шегуват с приятели, или пуснати в подарък една кутия, или където и да отидете, за да плаши околните ужасна счупена ръка.Описание Товараhalloween страховито подпори Е реалистичен дизайн, който може да даде своя дом още повече ужаса.части от мъртви тела наближава Хелоуин, искат да украсят стаята си?Вие все още се чудите, какво да изберете, като добра украса за създаване на зловещата атмосфера?Тези имитиращи окачване могат да отговарят на вашите нужди.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория