• Ново
Вибратор-Куршум, Секс Стимулатор за Клитора с Вибратор-Куршум за Жени, Секс-Играчки, USB, Акумулаторна батерия с 10 Режима на Вибрации, Водоустойчив Вибратор-Куршум, Ч?

Вибратор-Куршум, Секс Стимулатор за Клитора с Вибратор-Куршум за Жени, Секс-Играчки, USB, Акумулаторна батерия с 10 Режима

Rating 
BGN 3.07

Сума
Налично за поръчка

?【 Мощна вибрация】 Този вибратор-куршум ще ви осигури непрекъсната стимулация на вибрации с висока интензивностТози вибратор е куршум, който представлява класическа играчка за възрастни, осигурява непрекъсната вибрация в горната част.Можете да се фокусира вибрации на чувствителни зони, като клитора и зърната, и вие ще получите много удоволствие и релаксация. ?【Леки играчки за възрастни】 : Секс играчки bullet имат същия размер и качество, че и червило, и лесно се поставят в чанта или джоб.Форма на тази секс-играчки за възрастни, не е странен и е много лесно да носите със себе си.В тази секс играчка се използва кабел dc, 3.5 мм, който ще продължи да се храня вас в рамките на няколко часа след зареждане. формата не е преувеличена, така че да можете да го носите с вас навсякъде. ?【Безопасен материал】 : подходящата секс-играчка bullet увита в безвреден силикон материал с отлична водонепроницаемостью, така че не е нужно да се притеснявате за контакт на водата вътре в тази секс-играчки.Висококачествени играчки за възрастни, секс играчки, ще ви позволи да се насладите на отпускащо занимание със спокойна душа.Това е успокояващ секс-играчки, безопасни играчки за възрастни. ?【Няколко режима на】 : Вибратор Bullet - е "всичко в едно".Тази секс-играчки за възрастни, секс-играчка има богато разнообразие от вградени вибрационни ритмични модели.Бърз и по-бавно темпо ви позволява напълно да намери своя любим режим на вибрация и да се насладите на радостта от секс-играчки.Тези секс играчки могат да станат подарък на любимия човек, за да изследват примитивни удоволствия на тялото. ?【Качествено обслужване】 : Ние ще ви предоставим внимателен обслужване.Този вибратор Bullet идва в бесфункциональной неутрална опаковка, така че няма нужда да се притеснявате. качествено сервизно обслужване за всички въпроси, които имате по отношение на този вибратор Bullet, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория