• Ново
50 бр. визитка от алуминиеви сплави, 5 цвята, впечатляващи заготовки, метални гладка визитки с лазерно гравиране (сребрист)

50 бр. визитка от алуминиеви сплави, 5 цвята, впечатляващи заготовки, метални гладка визитки с лазерно гравиране (сребрист)

Rating 
BGN 13.14

Сума
Налично за поръчка

Изработен от алуминиева сплав, от висок клас, траен, нетоксичен и полезен за здравето, не е лесно остаряваНе е лесно да се сгъва или да се огъват, лъскав и елегантен.Метална визитка разпредели вашата индивидуалност и ще изглеждате елегантно.Лека и никога не ржавеющая, са добър инструмент, за да се раздадат по време на първата среща.Той е с отлично качество и изящна изработка изработката, той има много различни цветове, подходящи за вашия различен търсенето.Описание : Изработен е от алуминиева сплав, от висок клас, траен, нетоксичен и здрави, не е лесно остарява.Лесно сгъване или огъване, гладка и плоска.Метална визитка откроява вашата индивидуалност и изглежда елегантно.Технически характеристики : Състояние : 100% чисто нов и високо качество Материал : Алуминиева сплав Цвят : жълто, синьо, лилаво, черно, сребристо (опция) Размер (Д * Ш * Т) : прибл.01 инча Тегло : 116 г Предпоставка, която включва : 1 х комплект визитни картички (50 бр.) Моля, обърнете внимание : 1. Поради измервания ръчно, моля се допуска грешки в 1-3 см и се уверете, че няма нищо против, преди да поръчате. Моля, разберете, че цветовете могат да се различават от разпоредбите на изображението. Поради ръчно опаковане, 50 бр., моля, оставяйте малък брой грешки.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория