• Ново
Kadlawus Хладилник с Голям Капацитет 3.5 литра, Чайник-Опаковка за Студени напитки, Диспенсер за напитки с Лед, с Вода, Плодов Чайник, Ведерко за Лимонада за Партита на от?

Kadlawus Хладилник с Голям Капацитет 3.5 литра, Чайник-Опаковка за Студени напитки, Диспенсер за напитки с Лед, с Вода, Плодов

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

1 Не е нужно да се притеснявате за това, какви напитки пиете, не трябва да се притеснявате за това, което напитки не е достатъчно, на този контейнер с капацитет 3.5 л напитки, и не е нужно да вземете със себе си изобилие от напитки, когато пътувам някъде.Достатъчно студен чайника. Лесно се отваря без въртене.Натискането на кран се извършва по-бързо и по-дълго. Много е удобно да се добави вода и лед, и почистване и е много внимателна.С поднимающимся дизайн ушите, лесно се движи. Хранително-вкусовата полипропиленови материали, устойчиви на висока температура, не се страхува от температурни разлики, може да се излее директно в кипяща вода. Удобно приберете в хладилник и не заема място. Голям капацитет 3.5 литра, достатъчно за двама души в рамките на един ден.размер25,5x10,5x17 см Забележка : поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цвят на продукта може да се различават малко от изображението.Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.Пакетът включва : 1 x кофа за вода.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория