• Ново
Гумени патета за футболисти (2 инча) в Различни цветове (Червено, Зелено, синьо) Играчи в Шлемовете държат топката. Брой 1 (12 опаковки)

Гумени патета за футболисти (2 инча) в Различни цветове (Червено, Зелено, синьо) Играчи в Шлемовете държат топката. Брой

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Зашеметяващ гумени уточки за футболистите, за вашите деца!Привейте им любов към играта с по-ранните години!Всеки любител на спорта иска да изберете тези 2-инчов футболни гумени уточок от техния асортимент от играчки impulse.Тези футболни уточки се предлагат в три различни дизайнах, което позволява на купувачите да избират любимите си или да се съберат всички тях. 12 броя идват в найлонова торбичка, което позволява на собствениците на магазини да решите колко броя искате да добавите на гишето магазини.Duck Duck J E E P! - добри ключалки за джип!Тези патици представляват стандартни 2-инчов гумени уточки.ОТЛИЧНО УКРАСА за партита, идеално за лов на великденски яйца, на рождени дни, набиране на средства, модни награди, насърчаване на учениците, ресурси за учители, пълнители за ръчни чанти, пиняти или подарък кошница, слот награди или да се раздадат подаръци и много други неща!.Малко забавление с приятели и семейството си на семеен празник, парти по случай рождения ден и т. Цветни гумени уточки за футболисти. Зашеметяващ гумени уточки за футболистите, за вашите деца!Привейте им любов към играта с по-ранните години!.Всеки любител на спорта иска да изберете тези 2-инчов футболни гумени уточок от техния асортимент от играчки impulse.Тези футболни уточки се предлагат в три различни дизайнах, което позволява на купувачите да избират любимите си или да се съберат всички тях. 12 броя идват в найлонова торбичка, което позволява на собствениците на магазини да решите колко броя искате да добавите на гишето магазини.Duck Duck J E E P! - добри ключалки за джип!Тези патици представляват стандартни 2-инчов гумени уточки.ОТЛИЧНО УКРАСА за партита, идеално за лов на великденски яйца, на рождени дни, набиране на средства, модни награди, насърчаване на учениците, ресурси за учители, пълнители за ръчни чанти, пиняти или подарък кошница, слот награди или да се раздадат подаръци и много други неща!.Малко забавление с приятели и семейството си на семеен празник, парти по случай рождения ден и т. Цветни гумени уточки за футболисти. Зашеметяващ гумени уточки за футболистите, за вашите деца!Привейте им любов към играта с по-ранните години!Всеки любител на спорта иска да изберете тези 2-инчов футболни гумени уточок от техния асортимент от играчки impulse.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория