• Ново
Подмяна на вала на Преден Лост VGEBY От Метални, Масивни Метални Квадрокоптеры с Оста на Предния Лост и Мультироторы за Безпилотни Летателни апарати Mavic Mini 2 с Дистанц?

Подмяна на вала на Преден Лост VGEBY От Метални, Масивни Метални Квадрокоптеры с Оста на Предния Лост и Мультироторы

Rating 
BGN 66.67

Сума
Налично за поръчка

Изработен от висококачествени материали, надеждни и трайни, по-дълъг живот, лесни за инсталиране и употреба, лесен за използване, фина работа, подходящ за дрона Mavic Mini 2Спецификация : Размер на вала на преден лост за ремонт на дрона е около 1,6x1,5x0,7 см / 0,63x0,6x0,3 инча, а теглото -около 3g.Той е компактен по размер и е лек на тегло.Област на приложение : Вал преден лост дрона е съвместим с дроном Mavic Mini 2.Това е добър избор за подмяна на стари или повредени части.Високо качество за професионална употреба, работа на смени оста на въртене на лоста за повредената оригиналната ос, която може да помогне за ремонт на вашия самолет и да го накара да работи правилно.ПРИЛОЖЕНИЕ : Този вал преден лост дрона се различава фина манипулация и е подходящ за търтеите Mini 2.Параметри : Тип на продукта : Подмяна на вала на преден лост дрона Материал : метал Цвят : сребърен Размер : приблизително 1,6x1,5x0,7 см / 0,63x0,6x0,3 инча Тегло : прибл. 3g Применимая модел : за дрона Mini 2 съдържание на Пакета : 1 Подмяна на вала на преден лост x Drone Забележка : 1. Доставка не включва безпилотни летателни апарати и други аксесоари; 2. Поради ръчно измерване, моля, допуска се толеранс в 1-3 mm. Поради различно осветление на снимане и разлики между монитора изображение може да не отразява действителния цвят на обекта.

Всичко за продукта

The size of the drone repair front arm shaft is about 1.6x1.5x0.7cm/0.63x0.6x0.3in and the weight is about 3g.It is compact in size and light in weight. :

Подобни продукти в категория