• Ново
Подложка за карго подложка MEALAM за 4-отвора на Wrangler JL 2018-2021 г. Освобождаването, всички сезони Проектор Задното Багажно отделение Без мирис, Аксесоари За Подложка за б?

Подложка за карго подложка MEALAM за 4-отвора на Wrangler JL 2018-2021 г. Освобождаването, всички сезони Проектор Задното Багажно

Rating 
BGN 46.65

Сума
Налично за поръчка

【Стегнато】 Подложка за товарно отделение съвместима с 4-вратата Wrangler JL 2018 2019 2020 2021 Забележка : не е подходящ за багажник с субуфер. 【Гумен материал】 В багажното отделение се използва гума с висока еластичност, всепогодная, противоизносная, устойчива на плъзгане, водоустойчив, без мирис и вредни вещества.Можете да превозват продукти, инструменти, багаж и т. на Карго подложка предпазва вашият оригинален автомобилен килим. 【Специална конструкция】 перлено бял фигура на черга за багажника предотвратява подхлъзването на пратката по коврику за багажника по време на движение.Канали на товарното черга могат да задържат разливи, кал, киша и течност.Мат може да защити оригинален пода от петна и разкъсвания. 【Лесно почистване】 Товарен мат лесно за почистване.Когато тя е пълна с пясък и кал, просто махнете отметката от мат с колата, а след това можете да изплакнете го с маркуч и се изсушават.Най-накрая сложете го отново, мат все още ще се поддържа чистотата на багажника. 【Предпоставка включва】 1 бр. подложка за карго подложка за Wrangler JL 4 врати 2018-2021.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас. 【Стегнато】 Подложка за товарно отделение съвместима с 4-вратата Wrangler JL 2018 2019 2020 2021. Забележка : не е подходящ за багажник с субуфер. 【Гумен материал】 В багажното отделение се използва гума с висока еластичност, всепогодная, противоизносная, устойчива на плъзгане, водоустойчив, без мирис и вредни вещества.Можете да превозват продукти, инструменти, багаж и т. на Карго подложка предпазва вашият оригинален автомобилен килим. 【Специална конструкция】 перлено бял фигура на черга за багажника предотвратява подхлъзването на пратката по коврику за багажника по време на движение.Канали на товарното черга могат да задържат разливи, кал, киша и течност.Мат може да защити оригинален пода от петна и разкъсвания. 【Лесно почистване】 Товарен мат лесно за почистване.Когато тя е пълна с пясък и кал, просто махнете отметката от мат с колата, а след това можете да изплакнете го с маркуч и се изсушават.Най-накрая сложете го отново, мат все още ще се поддържа чистотата на багажника. 【Предпоставка включва】 1 бр. подложка за карго подложка за Wrangler JL 4 врати 2018-2021.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория