• Ново
1 Бр. Синьо небе Или красиво колие в стила на осмоъгълник, 15X25 мм, 24 До, позлатени двойна Бейл, фасетиран панела, чар, съединител.

1 Бр. Синьо небе Или красиво колие в стила на осмоъгълник, 15X25 мм, 24 До, позлатени двойна Бейл, фасетиран панела, чар,

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Красиво продукт от DevgemsandjewelsЗа бижута, за декорация или колекционерска.Идеален за бижутери, дизайнери, любители, занаятчии, колектори и деца-юноши (като проект по бисероплетению).Идеален за вашите висококачествени бижута.Можете да добавите към него някои от своите творения и да направи от него красиво изделие.Цените на едро на разположение, ако искате да получите информация за този залог или всеки друг в моя магазин.Ние осигуряваме възможно най-доброто обслужване на клиенти, както и всички отговори ще бъдат изпратени в рамките на 24 часа. Прекрасен продукт от Devgemsandjewels.За бижута, за декорация или колекционерска.Идеален за бижутери, дизайнери, любители, занаятчии, колектори и деца-юноши (като проект по бисероплетению).Идеален за вашите висококачествени бижута.Можете да добавите към него някои от своите творения и да направи от него красиво изделие.Цените на едро на разположение, ако искате да получите информация за този залог или всеки друг в моя магазин.Ние осигуряваме възможно най-доброто обслужване на клиенти, както и всички отговори ще бъдат дадени в рамките на 24 часа. Синьо небе Или красиво колие в стила на осмоъгълник, 15 X25 мм, 24 До, позлатени двойна Бейл, фасетиран панела, чар, съединител.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория