• Ново
Закачалка за панталон в гардероба LJHSS, Плъзгаща се стойка за панталони, Прибиращ щанд за панталони, Закачалка за панталони, Организаторите, за дрехи, за да спестите ?

Закачалка за панталон в гардероба LJHSS, Плъзгаща се стойка за панталони, Прибиращ щанд за панталони, Закачалка за панталони,

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

[Алуминиева сплав + ABS] : Разтегателна закачалка изработена от висококачествена алуминиева сплав и ABS-пластмаса нескользящая и устойчив към корозия, висока носеща способност, устойчивост, крепкость и дълъг експлоатационен живот. [Употреба приплъзване топчета] : Екскурзовод на приплъзване е вътре шаровую структура, осигурява гладко плъзгане и липса на шум.Топката може да направи бутане и теглене на вашата употреба приплъзване по-удобно и экономящим на разходите за труд. [Инсталиране] : Продуктът е инсталирана на горната част на корпуса, което опростява настройката и спестява повече пространство. [Широкото използване на] : идеален за захващане на дънки, панталони, шаровар, вратовръзка, шал и т. Това го прави компактен и организирани.Дръжте панталони внимателно развешанными тежка и доведете ги в ред. [Висока товароносимост] : Нашите продукти могат да издържат тегло до 25 кг, така че сигурно можете да закачите на дрехите си. [Алуминиева сплав + ABS] : Разтегателна закачалка изработена от висококачествена алуминиева сплав и ABS-пластмаса. нескользящая и устойчив към корозия, висока носеща способност, устойчивост, крепкость и дълъг експлоатационен живот. [Употреба приплъзване топчета] : Екскурзовод на приплъзване е вътре шаровую структура, осигурява гладко плъзгане и липса на шум.Топката може да направи бутане и теглене на вашата употреба приплъзване по-удобно и экономящим на разходите за труд. [Инсталиране] : Продуктът е инсталирана на горната част на корпуса, което опростява настройката и спестява повече пространство. [Широкото използване на] : идеален за захващане на дънки, панталони, шаровар, вратовръзка, шал и т. Това го прави компактен и организирани.Дръжте панталони внимателно развешанными тежка и доведете ги в ред. [Висока товароносимост] : Нашите продукти могат да издържат тегло до 25 кг, така че сигурно можете да закачите на дрехите си.Многофункционална закачалка за панталони Това е универсална закачалка за гардероб, предназначени не само за закачане на дрехи, но и за окачване на вратовръзки, шалове и панталони.Безшумно выдвигаясь, монорелса се движи лесно и плавно.Основа от алуминиева сплав, цели стомана и кръгли мъниста, висока твърдост, висока носеща способност, продължителност на живота, липсата на ръжда.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория