• Ново
Дистанционно управление на Wii, Безжично дистанционно управление на Wii U Motion Plus със Силиконов Защитен калъф и каишка за китката, Съвместими с Nintendo Wii и Wii U (Бял)

Дистанционно управление на Wii, Безжично дистанционно управление на Wii U Motion Plus със Силиконов Защитен калъф и каишка

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【Сензор за движение PLUS】 Вграденият в дистанционното управление сензор за движения wii, може да се определи движението и наклон, за да се движения на ръцете на играча, китките и дланите наистина отразява в играта 【МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ】 дистанционно управление на wii u с функции динамика и вибрации осигурява незабавна обратна връзка от звука.С този контролер на Wii U ще могат да получат огромно удоволствие от играта. 【ШИРОКА съвместимост】 Продукт на трета страна.Идеален за конзоли Wii и Wii U, е съвместима с Wii на Nintendo, Wii U, Wii Mini. 【Лесна употреба 】 се Захранва от 2 батерии тип АА (не са включени в комплекта).Просто натиснете бутона за синхронизация, за да се свържете към конзолата чрез Bluetooth.Дистанционно управление на Wii могат да се поберат 4 ръце едновременно, както и разстоянието за безжична връзка Bluetooth е до 32 фута. 【ЗАЩИТЕН КАЛЪФ】дистанционно управление на Wii е със силиконов калъф и каишка на китката, осигуряващ защита на дистанционното управление Wii контролер.Name : Безжично дистанционно управление.Материал : Висококачествена ABS-пластмаса.Разстояние безжично предаване : 10 метра Motion Plus : Да. Батерия : 2 батерии тип АА (в комплекта не са включени).2 виж Подходящ за : Съвместима с конзолата на Nintendo Wii/Wii U. Съдържанието на Пакакета. 1 x Безжично дистанционно управление. 1 х Силиконов калъф. 1 х Каишка за китката. 1 x Ръководство на потребителя.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория