• Ново
Магнитна Безжичната Акумулаторна Резервно помещение - IPOSTER WiFi Резервна Камера с батерия за Нощно Виждане, Лесно Запрягаемая Кон, Лодка с Гъши Врата, Ремарке за пъту?

Магнитна Безжичната Акумулаторна Резервно помещение - IPOSTER WiFi Резервна Камера с батерия за Нощно Виждане, Лесно Запрягаемая

Rating 
BGN 40.00

Сума
Налично за поръчка

【Трайно магнитно основа】 Благодарение на 6 силни магнитам безжична камера гръб i POSTER magnetic може лесно да се приложи към всяка метална повърхност, не е необходимо да се свържете на тел или пробиване на всякакви отвори, запазване на разходите за инсталацияТова ще ви помогне лесно залепване на колата до всяка прицепу, лодка, кемперу, колата. 【Акумулаторна батерия】 Благодарение на 4 литиево-йонна аккумуляторам голям капацитет на резервната камера i POSTER Wi Fi може да се зарежда от електрическата 5 В 2 през USB захранващ кабел, който е включен в комплекта.Резервна камера може да работи непрекъснато в продължение на дълъг период от време, когато тя е напълно заредена. 【Стабилен сигнал, Wi Fi 】 За разлика от други традиционни безжични камери гръб, камера за задно виждане Wi Fi генерира собствен сигнал, Wi Fi (не поддържа връзка с Интернет).Използвайте вашия мобилен телефон i Phone, i Pad, Android, blackberry смартфон-таблет за връзка Wi-Fi, можете да видите какво се случва зад вашият автомобил в приложението.На таблото няма повече монитора. 【Лесен за инсталиране и използване】 Благодарение на протоколи основата и акумулаторна батерия безжична резервно помещение i POSTER малка и преносима, можете лесно да го инсталирате, а след това просто да включите телефона и да се свърже, за да я използва като резервна камера или фотоапарат за включване. 【Нощно виждане】 Безжична резервно помещение i POSTER, оборудван е с 4 големи инфрачервени led крушки и със сензор автоматично осветление, ще ви осигури свеж и ярък преглед в тъмното. 【Водоустойчив IP69 】 Благодарение на напълно герметичному дизайн на корпуса безжична камера за обратно виждане е с клас на водонепропускливост IP69.В сравнение с други камери за обратно виждане камера за обратно виждане i POSTER притежава най-добрата водонепроницаемостью и може да работи добре при всякакви лоши атмосферни условия. 【За обслужване на клиенти】 Закупуване на резервната камера i POSTER, можете да се възползвате от гаранцията за подмяна и доживотна техническа поддръжка.Ако имате някакви въпроси или нужда от някаква помощ, моля не се колебайте да се свържете с нас. 1 х магнитна резервна камера, Wi Fi. 1 х Магнитна резервна камера, Wi Fi.Защо да изберете IPOSTER Magnetic Wi Fi Backup Camera?Безжична магнитна резервна камера, Wi Fi със супер магнитна основа и акумулаторна батерия лесно се прикрепва към всяка метална повърхност и са подходящи за закрепване на ремаркета или подводници, наблюдение на животни или на ремаркета и полуремаркета, движение на заден ход и друга употреба.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория