• Ново
Mobestech Опесъчаване Глава Четка За Почистване на Нокти Тренировки Комплект За почистване на Ноктите с Четка За Почистване на Нокти Инструмент За Премахване на Нокти?

Mobestech Опесъчаване Глава Четка За Почистване на Нокти Тренировки Комплект За почистване на Ноктите с Четка За Почистване

Rating 
BGN 3.87

Сума
Налично за поръчка

Четка за сверлильного машина за нокти-Може ефективно и бързо почистване на тренировка за нокти, което ще ви спести много време и трудЧетка за НОКТИ-ноктите салон, салон за красота, спа или личен маникюр-педикюр, набор от инструменти за използване в дома "Направи си сам".Набор от четки за почистване на нокти - за многократна употреба, устойчиво използване, ще ви представим отлична опит за създаване на нийл арт.Малък и преносим, ергономичен дизайн, лекота на използване. пискюл за почистване на лак за нокти.ЧЕТКА ЗА ПОЧИСТВАНЕ на НОКТИ НА КРАКАТА - я може да се вмъква в пукнатината глави за пробиване на ноктите с лак.Изящна изработка, косми, четки за твърди и дебели, им е трудно отвалить. четка за почистване на тренировки за нокти-подходящ както за естествени, така и за изкуствени нокти, отлични инструменти за всеки начинаещ.Пратката включва 1 х четка за дизайн на ноктите Характеристики - Цвят : Златни телени четки - Размер : 6,00 X2,00 X0,30 см/2,36 X0,79 X0,12 инча комплекти за нокти. - материал от медна тел и изящна изработка производство, издръжливи и дълготрайни, комплектите за нокти. - Също така, може да бъде за тренировки за нокти, машинни игли и така нататък. Пробивна машина за нокти. -Материал : Медна тел Четки от медна тел-Могат бързо и ефективно почистване на тренировка за нокти, което ви спестява много време и труд, четка за почистване на сондажи за нокти. - Компактен и лек, по-удобен за съхранение, не която заема никакво място на четка за нокти-арт. - С перфектен размер е удобен за държане в ръка, по която лесно се плъзга унсс за почистване на нокти.Информация за продукта Комплект четки за нокти Търсите професионална, но в същото време пылеулавливающую четка за нокти от медна жица?Търсите добро, заслуживающего доверие на човека, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашите четки от медни проводници трябва да отговарят на вашите нужди.четка за пробиване на ноктите - това е един от най-добрите варианти за вас.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория