• Ново
DOITOOL 1 Комплект Набор от шестоъгълни бита Стоманени тренировки Набор от тренировки Тренировка на желязо Закалено метално тренировка Тренировка за метал Гама от Ст?

DOITOOL 1 Комплект Набор от шестоъгълни бита Стоманени тренировки Набор от тренировки Тренировка на желязо Закалено метално

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Набор от ТРЕНИРОВКИ - електрически отвертки, ръчни винтоверти, електрически бормашини и пневматични отвертки са гъвкави и издръжливи, се различават добро качество на изработката и висока точностТРЕНИРОВКИ ПО ЧУГУНУ - Един комплект може да се използва за инсталиране на мебели, ремонт на автомобили, в завода за електроника, в офиса, в кухнята и много други неща.ТРЕНИРОВКА по ЗАКАЛЕННОМУ МЕТАЛ - Изработени от висококачествена хромованадиевой стомана, трайно за продължителна употреба.СТОЛЯРНАЯ РАЗГЪВКА - Благодарение на фината работа, прост дизайн и много практичному използването той лесно побеждава вашето местоположение.БИТА от ЗАКАЛЕНО МЕТАЛ - Изработени от висококачествена ванадиевой стомана, издържливи на продължителна употреба.Набор от ТРЕНИРОВКИ - електрически отвертки, ръчни винтоверти, електрически бормашини и пневматични отвертки са гъвкави и издръжливи, се различават добро качество на изработката и висока точност.ТРЕНИРОВКИ ПО ЧУГУНУ - Един комплект може да се използва за инсталиране на мебели, ремонт на автомобили, в завода за електроника, в офиса, в кухнята и много други неща.ТРЕНИРОВКА по ЗАКАЛЕННОМУ МЕТАЛ - Изработени от висококачествена хромованадиевой стомана, трайно за продължителна употреба.СТОЛЯРНАЯ РАЗГЪВКА - Благодарение на фината работа, прост дизайн и много практичному използването той лесно побеждава вашето местоположение.БИТА от ЗАКАЛЕНО МЕТАЛ - Изработени от висококачествена ванадиевой стомана, издържливи на продължителна употреба.Осъществяване Списък на 20 x тренировки Характеристики -Размер : 6,00 X1,10 X1,10 см / 2,36 X0,43 X0 богат на функции за сканиране. -Цвят : Сребрист тренировка по закаленному метал -Материал : хром-ванадиевая стомана многофункционален набор от тренировки Спецификация : 1,5 мм, 2 мм, 2 почистване на направи си сам". - Благодарение на простия и удобен дизайн, този продукт може да бъде на време е, както и на водача. - Плътно зацепляется с перка, стабилно и лесно, а също така по-ефективно се използват свредло за метал. - Тренировка може да поеме винт с помощта на магнитно засмукване, което е удобно за работното организатор за тренировки. - Висока твърдост, по-висок въртящ момент.Шестостенни дръжка, универсална писалка за електрическа отвертка, набор от отвертки. - Идеален за електрически отвертки, ръчни винтоверти, електрически бормашини и пневматични отвертки са гъвкави и твърди, се различават добро качество на изработка и высокоточным набор от шестоъгълни бита.

Всичко за продукта

1.5mm,2mm,2 reamer for diy.:
- Adoption of simple and convenient design, this product also can be for a time driver bit set.:
- Tightly engaged with the screw, stable and not easy to , and the use is more efficient drill bits for metal.:
- The drill bit can absorb screw through magnetic suction, easy for your work drill bit organizer.:
- High hardness, higher torque force. Hexagonal handle, universal handle for electric screwdriver screwdriver bit set.:
- Perfect for electric screwdrivers, manual screwdrivers, electric drills, and pneumatic screwdrivers are universal and hard, with good workmanship and high precision hex bit set.:

Подобни продукти в категория