• Ново
Чанта-Органайзер за кабели HESTECH, Органайзер за кабел, Електронен Органайзер, Компактен Технически Калъф, Водоустойчиви Предмети от първа Необходимост за Зарядно у?

Чанта-Органайзер за кабели HESTECH, Органайзер за кабел, Електронен Органайзер, Компактен Технически Калъф, Водоустойчиви

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Тънкият дизайн дава възможност на чехлу лесно да се побере във всяка раница или в куфарчеВътрешен каишка и закопчалка-светкавица надеждно закотвени преносим твърд диск на място.Вътрешен мрежест джоб удобно съхранява от захранващите кабели. 【Външни размери】 9,5 x 6,8 x 1 инч (Д x Ш x В); HESTECH travel cable organizer лесно се побира в портфейли, куфари, поклажу и раници, за да не заема място в раници или залагания, идеален за организация на пътната електроника и кабели, изключително подходящ за пътуване, бизнес пътувания, ежедневна употреба или просто у дома и в офиса. 【Без елементарно】 Органайзер за пътни кабели HESTECH предлага 9 еластични примки за USB-кабел, кабел, слушалки или кошарите, за да си електронни аксесоари, остават в сила и не са объркани, 1 мрежест джоб за преносим твърд диск, 5 етажа джобове с гъвкави панти за зарядно устройство, батерии, малки адаптери и слот за SD-карта, за да се предотврати загуба на SD-карти.Съхранявайте всички пътни принадлежности в техническо органайзер HESTECH за бърз достъп. 【Качествен материал】 Органайзер за електроника HESTECH е изработена от висококачествена и здрава водоустойчива материя Оксфорд, която може ефективно да блокират вода и влага, не трябва да се притеснявате за контакт спрей или намокания в дъждовните дни, мека гъба вътре може ефективно да защити вашите технически електронни аксесоари, от драскотини, прах или случайни капки. 【Лесно да носите със себе си】 Благодарение на ръчно колан, чанта с кабел лесно да носите със себе си, когато излизате от дома си.Чудесен органайзер за бизнес пътувания и ежедневна употреба, един отличен спътник за вашия твърд диск в движение или в офиса. 【Практичен дизайн】 Всички еластични елементи, с цип, място и мрежести джобове трайни и не се разбиват дори при попълване.Кабелна чанта HESTECH осигурява добра защита за вашите електронни аксесоари, здрава гладка конструкция с цип осигурява бърз достъп, когато ви е необходимо, е перфектен подарък за мъже и жени, деца, младежи, любители на електроника, любителите на пътуване, приятели, семейство, на персонала на Деня на благодарността, Коледа, Нова година и други празници. 【Външни размери】 9,5 x 6,8 x 1 инч (Д x Ш x В); HESTECH travel cable organizer лесно се побира в портфейли, куфари, поклажу и раници, за да не заема място в раници или залагания, идеален за организация на пътната електроника и кабели, изключително подходящ за пътуване, бизнес пътувания, ежедневна употреба или просто у дома и в офиса. 【Без елементарно】 Органайзер за пътни кабели HESTECH предлага 9 еластични примки за USB-кабел, кабел, слушалки или кошарите, за да си електронни аксесоари, остават в сила и не са объркани, 1 мрежест джоб за преносим твърд диск, 5 етажа джобове с гъвкави панти за зарядно устройство, батерии, малки адаптери и слот за SD-карта, за да се предотврати загуба на SD-карти.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория