• Ново
Малък Настолен Камина Fansur От Неръждаема Стомана, Преносима Кострище На Биоетанол, Цилиндрична Чаша За Огъня, За Украса На Дома С Гледката На Пламъка

Малък Настолен Камина Fansur От Неръждаема Стомана, Преносима Кострище На Биоетанол, Цилиндрична Чаша За Огъня,

Rating 
BGN 230.92

Сума
Налично за поръчка

☆ Диаметър - 16,3 см, височина - 27 см, на Романтична вечеря на свещи, лятна вечеря в близост до огън или на открита тераса. ☆ Резервоар за вода, за това алкохол на камината е изработена от отборной неръждаема стомана 304, а вграждане от закалено стъкло. ☆ Горелочный блок побира 0,4 литра етанол и има време на горене до 120-180 минути. ☆ Нашите чаши за вашия десктоп на огъня са предназначени за функционално и ефективно украса.Този камина с чист горенето може да се използва както на закрито, така и на открито. ☆ Моля, не выливайте гориво на открит пламък и не добавяйте биоетанол, когато продуктът е все още гореща. ☆ Диаметър - 16,3 см, височина - 27 см., на Романтична вечеря на свещи, лятна вечеря в близост до огън или на открита тераса. ☆ Резервоар за вода, за това алкохол на камината е изработена от отборной неръждаема стомана 304, а вграждане от закалено стъкло. ☆ Горелочный блок побира 0,4 литра етанол и има време на горене до 120-180 минути. ☆ Нашите чаши за вашия десктоп на огъня са предназначени за функционално и ефективно украса.Този камина с чист горенето може да се използва както на закрито, така и на открито. ☆ Моля, не выливайте гориво на открит пламък и не добавяйте биоетанол, когато продуктът е все още гореща.Спецификация : Име : Преносим не е порест тенис на камина Горива : биоетанол, минимум процент на алкохол е 95% (не са включени в комплекта) Топлина : произвежда 2500 BTU топлина и може да нагряване до 250 квадратни метра помещения, Максимално време на горене : 2-3 часа (в зависимост от температурата в помещението и климата) Размерът на продукт : диаметър : 16,3 см, височина : 27 см Тегло на продукта : 2 кг Размер на опаковката : 25 х 35 х 25 см Тегло доставка : 2,5 кг Комплект : Настолен не е порест камина на биоетанол × 1 Услуга : Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас. не се колебайте да се свържете с нас.Ние се стремим да отговорим на всички въпроси и да разреши всички проблеми колкото е възможно по-бързо!.

Всичко за продукта

Name:
Portable non-porous desktop fireplace
Fuel:
Bioethanol, the minimum alcohol percentage is 95% (not included)
Heat:
generates 2500 BTU of heat and can heat up to 250 square meters of room
Maximum burning time:
2-3 hours (depending on room temperature and climate)
Product size:
diameter
Product weight:
2 kg
Packing size:
25×35×25 cm
Shipping weight:
2.5 kg
Packing List:
Tabletop non-porous bioethanol fireplace × 1:
Service:
If you have any questions, please feel free to contact us. We strive to answer all questions and resolve any problems as quickly as possible! :

Подобни продукти в категория