• Ново
TUTGLOBAL 2 Комплекта Безжични петличных микрофони за iPhone, iPad, Мини-микрофон, Microfono inalambrico, Битумен микрофона на ревера 2,4 G, микрофон с шумопотискане за подкаст/запис/ и т.?

TUTGLOBAL 2 Комплекта Безжични петличных микрофони за iPhone, iPad, Мини-микрофон, Microfono inalambrico, Битумен микрофона

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Адаптер за зареждане : Моля, имайте предвид, че той е предназначен само за зареждане на микрофона и не поддържа Android2 Начина за зареждане на микрофона : 1. Използвайте кабел за зареждане в кутия; 2. Използвайте кабел за зареждане на i Phone с адаптер от Lightning до Type-C), тези 2 начина на таксуване позволяват да зареждам 2 микрофона едновременно. Комплект 2 в 1 : Ще намерите 1 приемник с 2 безжични микрофони, които позволяват да водят запис за 2 души едновременно.Акумулаторна модел : ако използвате безжичен микрофон можете да зареждате устройството едновременно с помощта на перезаряжаемого на приемника, така че никога не трябва да се притеснявате за това, че устройството ще се изключи по време на работа.Щепсела и да играе : стъпка 1 : включете приемника към своите устройства, 2-ра стъпка : включване на микрофон, 3-та стъпка : две части, ще бъде включен автоматично.Няма Bluetooth или приложения не се изисква. В комплект 4 нови губчатых своята практика : това ни помага да сменят седалките и след продължителна употреба за поддържане на чистота и здраве.Ненасочено звук и намаляване на шума : Безжичен петличный микрофон TUTGLOBAL е снабден с нова технология, която позволява ясно улавяне на звук във всяка шумна среда.Универсална безжична система и батерията : безжично предаване на 65 метра и време за работа до 5 часа при 1-часово зареждане.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория