• Ново
Отклейте и залепете накладку Гъвкава Самозалепваща Тампон на Ъглова накладку на космическия стените и пода, за да кабини, Плотове, Кантове и ъгли на пода, Преходна ?

Отклейте и залепете накладку Гъвкава Самозалепваща Тампон на Ъглова накладку на космическия стените и пода, за да кабини,

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【Качествен материал】 е Изработен от висококачествен PVC с модерен дизайн и висока степен на гъвкавостТенията може да е идеално покриване на всички стави между пода и стената.Дизайн и допълнителни цветове са лесни и модерни, че добре се съчетава с вътрешния премяна. 【Идеалната формоване довършителни】 Може да затворите всички стави ширина до 0,24 инча и е идеалното решение за хора, които се стремят към съвременния и внимателен дизайн.Тази самозалепващи ъглова молдинговая покритие служи като идеално средство за защита срещу несъвършената декор между стената и пода. 【Широк спектър на приложение】 идеален за модерни облицовки пода на преки стените.Тази гъвкава подплата подходящ за повечето видове материали, като керамични плочки, ламинат, твърда дървесина, каучук или винил подове.Подходящи за декорация на всекидневна, спалня, кухня, офис, класна стая. 【Лесна употреба】 Идва с самозалепващо се тиксо и не изисква сложна изработката.Лесно се реже лесно и се нанася върху гладки и чисти стени. 【Размер на изделия】 във форми за украса на кожата и на пръчки, с обща дължина 9,84 метра, височина 1,18 инча и ширина на носа 0,24 инча.Налични цветове : черно, кафяво, сиво, кафе. 【Качествен материал】 е Изработен от висококачествен PVC с модерен дизайн и висока степен на гъвкавост.Тенията може да е идеално покриване на всички стави между пода и стената.Дизайн и допълнителни цветове са лесни и модерни, че добре се съчетава с вътрешния премяна. 【Идеалната формоване довършителни】 Може да затворите всички стави ширина до 0,24 инча и е идеалното решение за хора, които се стремят към съвременния и внимателен дизайн.Тази самозалепващи ъглова молдинговая покритие служи като идеално средство за защита срещу несъвършената декор между стената и пода. 【Широк спектър на приложение】 идеален за модерни облицовки пода на преки стените.Тази гъвкава подплата подходящ за повечето видове материали, като керамични плочки, ламинат, твърда дървесина, каучук или винил подове.Подходящи за декорация на всекидневна, спалня, кухня, офис, класна стая. 【Лесна употреба】 Идва с самозалепващо се тиксо и не изисква сложна изработката.Лесно се реже лесно и се нанася върху гладки и чисти стени. 【Размер на изделия】 във форми за украса на кожата и на пръчки, с обща дължина 9,84 метра, височина 1,18 инча и ширина на носа 0,24 инча.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория