• Ново
Аксесоари за системи за капково напояване на градината, VIEUE Градински Латунная Распылительная Наставка с соединителем за маркуч 8 Мм, Спрей за Охлаждане и Овлажняв?

Аксесоари за системи за капково напояване на градината, VIEUE Градински Латунная Распылительная Наставка с соединителем за

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Много подходящ за поливане на стайни растения, годни за напояване в селското стопанство, тревни площи и градински пръскачки Регулируеми частици латунного мъгла и мелкодисперсный мъгла (с помощта на принципа на спрей). Скорост на потока : 0,2-0,7 л/мин. Диаметър на пръскане 1-4 метър. (Най-едно пръскане може да бъде 4 метра). Свързване на маркуча 4/7 (диаметърът на тръбата 5 мм) или удължат този първи тръба с резба 6 mm. Поливането е равномерно, както и ниската скорост позволява поливане на почвата, по-пълно да абсорбират вода в кореновата зона на растенията. Регулируеми частици латунного мъгла и мелкодисперсный мъгла (с помощта на принципа на спрей) 2. Разход : 0,2-0,7 л/мин3. Диаметър на пръскане 1-4 метър. (Най-едно пръскане може да бъде 4 метра)4. Свързване на маркуча 4/7 (диаметърът на тръбата 5 мм) или удължат този първи тръба с резба 6 mm. Свалящ се накрайник за лесно чистки6. Отговаря на строгите изисквания към водяному мъгла за разсад в оранжерии и цветя культурах7. Идеална за поливане в градината, озеленяване на тераси, овлажняване и охлаждане на газове и т. Размерът на свързване : 8 мм комплектът включва : 5 бр. Забележка : Размер се измерва ръчно, моля се допуска малки грешки в измерването.Поради цветно изобразяване на различни монитори цвят на снимката може леко да се различават от действителния продукт.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория