• Ново
Ленти За Корекция на Врастнали нокти на краката, Лепенки за нокти Fitmedify с Набор от Инструменти За Корекция на ноктите, Помощ За Корекция на ноктите На краката, Опред?

Ленти За Корекция на Врастнали нокти на краката, Лепенки за нокти Fitmedify с Набор от Инструменти За Корекция на ноктите,

Rating 
BGN 4.91

Сума
Налично за поръчка

[Лепенки за нокти Fitmedify] Стикери за врастнали нокти на краката си използват рычажную механизма за промяна на ъгъла на растежа на ноктите, изправяне на всяка страна на нокътя на крака, добра грижа за ноктите и опазване на тяхното здравеЕжедневно смяна, по-удобен, по-очищаемая и по-полезна. [Облекчава болката] Като коректор на врастнали нокти на краката си, той може добре да се грижи за ноктите, да ги запази здрави и да облекчи болката.Корекцията е безболезнено, и грижливо в продължение на няколко седмици.Продължителното използване на най-добре. [Лесна за употреба], Почистете ноктите на краката си отвътре и отвън и подсушете ги, след това залепете корректирующий помощ на ноктите.Можете да използвате пишеща машина, за прически, за да изрежете желаната форма.Процесът на корекция е безболезнен и мек, лесен за използване, съответства на вашите изисквания. [Висококачествени материали] Нашите лепенки за корекция на чорапи изработени от висококачествен памук, мека на допир, дишаща и еластична. професионални продукти за грижа за паронихией могат ефективно да подобри растежа на ноктите.Двустранно тиксо е залепен, не се налага да използвате лепило. [Идеална за засаждане] Лепкава основа на пластира здрава и добре ляга в краката. Малки, удобни и преносими лепенки-коректори за ноктите на краката си позволяват изправяне на ноктите на краката, без да посещавате ноктите салон, спестявайки вашето време и пари.Характеристики : 1. Водоустойчиви и дишащи, може да се извършва нормално. Ефективно лечение на паронихии за защита на вашите нокти на краката. Гъвкав и удобен за ползване в чорап. Самоклеящийся дизайн, лесен за използване.След залепване към повърхността на нокътя на пръста на крака се оттеглям усилие, създавано от еластична лейкопласт, ще изиграе определена роля във възстановяването на ноктите на краката до нормалната си форма. Намалете Давящее чувство на болка. Подходящ за домашна и професионална употреба. Перфектно прилепнала към повърхността на нокътя на крака, лесно се заменя.Начин на употреба : 1. Свалям стикер с инкрустация за нокти от защитна лента и се опитайте да не докосвате наклеенной част, за да не се отслаби адхезия и няма да я направи нестабилна. Моля, натиснете стикер за нокти до централната част на нокътя.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория