• Ново
SDFGH Часовници за измерване на Кръвно налягане, Фитнес Тракер, Тракер активност с Пульсометром, Проследяване на сън, Брояч на стъпки, Калории Крачкомер, Спорт (Цвят: E)

SDFGH Часовници за измерване на Кръвно налягане, Фитнес Тракер, Тракер активност с Пульсометром, Проследяване на сън, Брояч

Rating 
BGN 87.86

Сума
Налично за поръчка

★ ЦВЕТЕН ЕКРАН и интелигентно усещане за светлина - този фитнес тракерът е снабден с двухдюймовым цветен екран и технология Lntelligent Light Sense за автоматично регулиране на яркосттаЛек и дишащ дизайн с удобен и модерен каишка от изкуствена кожа ще ви представим отлична усещания. ★ Монитор на сърдечната честота-смарт часовници подкрепят сърдечната честота, мониторинг на кислород в кръвта, ясно показва състоянието на вашата физическа форма през целия ден.А режими с няколко упражнения ще ви помогнат да разберете по-добре конкретни данни за занимания. ★ ПРОСЛЕДЯВАНЕ на АКТИВНОСТТА В рамките на деня - Точни данни за активност през целия ден, като стъпки, разстояние, изгорени калории, активни минути и състоянието на сън, автоматично следи продължителност и последователност на съня с помощта на цялостен анализ на данни за качеството на съня, като ви помага да настроите себе си на по-здравословен начин на живот. ★ ПОГЛЕДНЕТЕ ОБАЖДАНИЯ и съобщения на китката си - да получават уведомления за осъществяване на повиквания, календара и SNS на дисплея.Никога не пропуснете важни съобщения. ★ Вграден конектор и водоустойчив-лесно се зарежда с помощта на всеки блок и компютър. едно зареждане осигурява до 7 дни работа в режим на готовност.Не се притеснявайте за спрей, при миене на ръцете или през дъждовните дни. 5 цвята : червен, лилав, тъмно син, син, черен, Капацитет на батерията : 90 ма Стил на носене : лента на китката Разстояние : 5 м-10 м Функция : водоустойчив Функция : Динамичен пулс, мониторинг на кръвното налягане.Интелигентен екран за определяне на осветеност.Постоянно записвайте си състояние на движение.Мониторинг на сън.Характеристики : като отличен подарък за вашия приятел, семейството си и така нататък, а вие също можете да носи собствените си дрехи!Най-добрият избор за себе си или на своя приятел.Вие няма да бъдете разочаровани!Съдържание на опаковката : 1 х умен гривна Забележка : поради разликата между различните монитори изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта. (1 cm = 03937 инча) Водоустойчив смарт гривна IP67 с брояч на стъпки, брояч на калории.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория