• Ново
Набор от Гелевых Лакове за нокти Beetles 36 Цвята с Базовия Гелевым Гланцово и Матово Горния слой и Леки Гелевыми Топчета, Определени За Изграждане на ноктите Къси Квад?

Набор от Гелевых Лакове за нокти Beetles 36 Цвята с Базовия Гелевым Гланцово и Матово Горния слой и Леки Гелевыми Топчета,

Rating 
BGN 27.52

Сума
Налично за поръчка

【Че получавате】 : 36 цвята мини-гел-лак (по 0,17 унция / 5 ml във всеки флакон) + 3 цвят на основите без определяне и гланц и мат, най-горния слой (по 0,25 унции / 7,5 ml във всеки флакон)Комплект накрайници за нокти и гел за нокти Beetles : В нашия нов набор от накрайници за нокти и гел за нокти е включена UV led лампа за нокти, гел за нокти с обем 7,5 мл, 240 бр. накрайници за нокти, пила за нокти и машина за подстригване на връхчетата на ноктите!Можете лесно изграждане на ноктите и получаване на удоволствие от маникюр с ръцете си!Най-новото, най-бързото и професионално удължаване на ноктите през 2023 г. 【Личен стил】 : Цвят на ноктите Beetles 2023 пролет-лято 36 различни нюанси популярните и модерни цветове, подходящи за всички сезони и за ежедневието! Базов гел 2 в 1 и гел за нокти: Този многофункционален гел за нокти е предназначена не само за залепване на върховете на ноктите, но и може да се използва като базов гел!Нека той направи с теб магията! Съставка, не съдържащ 9 токсини, той придава здрав и слаб аромат.Никакви вредни съставки или лепила, които водят до увреждане на ноктите. 【Лесно нанасяне и добра устойчивост】 : При правилно нанасяне се запазва не по-малко от 3 седмици.Цветен комплект за нокти-арт macaron идеален за ежедневието на работа или на срещи, тържества или церемонии.Устойчив на чупливост, сверхпрочный : Наращивайте нокти само за 3 минути.Гелевый материал премиум-клас Beetles осигурява блестящо покритие, елегантен външен вид и перфектно покритие.Съвместим с всички видове вливат в гел лак за нокти : Преносима лампа за нокти може да отверждать основен слой от всички марки, на най-горния слой гел за нокти, твърди гел за изграждане, гел за удължаване на нокти, гел с кристали.ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ : Внимателно прочетете инструкцията за употреба.Избягвайте контакт с очите, устата и кожата.В случай на контакт с тях веднага ги изплакнете с вода.Ако възникне някакъв инцидент, незабавно се консултирайте с лекар.Спрете употребата на средства, ако се появи зачервяване и сърбеж.Да се съхранява на място, недостъпно за деца. 【Че получавате】 : 36 цвята мини-гел-лак (по 0,17 унция / 5 ml във всеки флакон) + 3 цвят на основите без определяне и гланц и мат, най-горния слой (по 0,25 унции / 7,5 ml във всеки флакон).Комплект накрайници за нокти и гел за нокти Beetles : В нашия нов набор от накрайници за нокти и гел за нокти е включена UV led лампа за нокти, гел за нокти с обем 7,5 мл, 240 бр. накрайници за нокти, пила за нокти и машина за подстригване на връхчетата на ноктите!Можете лесно изграждане на ноктите и получаване на удоволствие от маникюр с ръцете си!Най-новото, най-бързото и професионално удължаване на ноктите през 2023 г.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория