• Ново
Набор от Гелевых Лакове за нокти Beetles 36 Цвята с Базовия Гелевым Гланцово и Матово Горния Слой и Четки за Дизайн на Ноктите, Определени Гел-Лакове За Дизайн на Ноктит?

Набор от Гелевых Лакове за нокти Beetles 36 Цвята с Базовия Гелевым Гланцово и Матово Горния Слой и Четки за Дизайн на Ноктите,

Rating 
BGN 16.46

Сума
Налично за поръчка

【Че получавате】 : 36 цвята мини-гел-лак (по 0,17 унция / 5 ml във всеки флакон) + 3 цвят на основите без определяне и гланц и мат, най-горния слой (по 0,25 унции / 7,5 ml във всеки флакон)Премиальное качество : Изработен е от качествени влакна, не е деформиран, не е податлив на корозия.Пискюл за нокти с UV гел събрана от трайно лепило между волокнистыми и поставена в метални тръби, че е здрава и не се разпада с четката и не се придържа към ноктите. 【Личен стил】 : Цвят на ноктите Beetles 2023 пролет-лято 36 различни нюанси популярните и модерни цветове, подходящи за всички сезони и за ежедневието!Насладете се на Diy : пакет 6 инструменти за дизайн на ноктите, чудесно за рисуване изискани 3 D-модели, пледа, цветове и т. Можете сами да създадете всички видове нийл арт, които ви харесват, дом, без да се притеснявате за перерасходе средства в маникюрном салон. 【Лесно нанасяне и добра устойчивост】 : При правилно нанасяне се запазва не по-малко от 3 седмици.Цветен комплект за нокти-арт macaron идеален за ежедневието на работа или на срещи, тържества или церемонии. 【Опазване на околната среда и здравето на】 : Набор за гел-лак за нокти Beetles 36 бр. с твърд блясък е изработена от 9 съставки, не съдържат токсини, което го прави безопасен и има нисък миризма.Комплект от 6 опаковки : Професионални четки за нокти идват с 6 различни дръжки за дизайн на ноктите.Включително гел коса за удължаване на нокти, гел коса за удължаване на нокти, дръжка за рязане на нокти, коса за молив за нокти и дръжка за маркиране на ноктите.Те ще ви красиви нокти направо в дома ви.ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ : Внимателно прочетете инструкцията за употреба.Избягвайте контакт с очите, устата и кожата.В случай на контакт с тях веднага ги изплакнете с вода.Ако възникне някакъв инцидент, незабавно се консултирайте с лекар.Спрете употребата на средства, ако се появи зачервяване и сърбеж.Да се съхранява на място, недостъпно за деца. 【Че получавате】 : 36 цвята мини-гел-лак (по 0,17 унция / 5 ml във всеки флакон) + 3 цвят на основите без определяне и гланц и мат, най-горния слой (по 0,25 унции / 7,5 ml във всеки флакон).Премиальное качество : Изработен е от качествени влакна, не е деформиран, не е податлив на корозия.Пискюл за нокти с UV гел събрана от трайно лепило между волокнистыми и поставена в метални тръби, че е здрава и не се разпада с четката и не се придържа към ноктите.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория