• Ново
HANABASS 4 бр. за инструменти за работа, Набор от продукти, отпадъци, Черни Колела за Почистване на Боклук, Пластмасови Аксесоари За Количка, Кошче За Отпадъци, Кошница з?

HANABASS 4 бр. за инструменти за работа, Набор от продукти, отпадъци, Черни Колела за Почистване на Боклук, Пластмасови Аксесоари

Rating 
BGN 22.88

Сума
Налично за поръчка

Ролка за кошчета за боклук на колела : Подходящ за външни боклуци кошчета, което може да подобри ефективността на вашата работаАксесоари за боклук резервоарите : Изработен е от пластмаса, здрав и устойчив на абразия, лек и практичен.Сменяеми колела, за боклук резервоарите : по-икономично и удобно преместване на кошчета за боклук.Смяна на колелата на количките : подходящ за места с големи мусорными резервоари, като болници, обществени места, паркове и офиси.Валяк за боклук резервоарите : Дизайн на колелата е разумна, така че кофи за боклук се движат стабилно и безшумно.Ролка за кошчета за боклук на колела : Подходящ за външни боклуци кошчета, което може да подобри ефективността на вашата работа.Аксесоари за боклук резервоарите : Изработен е от пластмаса, здрав и устойчив на абразия, лек и практичен.Сменяеми колела, за боклук резервоарите : по-икономично и удобно преместване на кошчета за боклук.Смяна на колелата на количките : подходящ за места с големи мусорными резервоари, като болници, обществени места, паркове и офиси.Валяк за боклук резервоарите : Дизайн на колелата е разумна, така че кофи за боклук се движат стабилно и безшумно.Пратката включва 2 колела, за боклук резервоарите Особености - Широко се прилага в боклук кофи и невалидни за отпадъци на обществени места. - Лесен монтаж и голяма товароносимост предоставят своята практичност и популярност. - Пластмасови колела с фина обработка, силни и издръжливи. - Това може да спестите вашата енергия, когато се движат тежки кошчета за боклук. - Размер : прибл. - Лесен за инсталиране и употреба, спестяване на време и усилия. - Материал : Пластмаса. Информация за продукта аксесоари за боклук резервоарите Вие все още търсите за джанти за своите кошчета за боклук?Тогава нашият комплект колела за боклук на резервоара - вашият най-добър избор. сменяеми колела, за боклук на резервоара притежават голям капацитет.Смяна на колелата на количките с използването на пластмаса от трайно si.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория